keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Vaikeuksien kautta voittoon?


Eipä alkanut tämä aamu niin kuin elokuvissa. Mielenkiinnosta päätin ottaa aamulla painon, kun tässä on pari päivää skarppailtu; jos vaikka viimeiset nesteet olisivat kehosta lähteneet liikkeelle. Noh, vaakahan näytti +500g sunnuntaihin... Argh. Tiedän, että tuo on vain normaalia vaihtelua, mutta syö motivaatiota silti. Suuntasin sitten vaa'an lukemasta kettuuntuneena reippaalle tunnin mittaiselle lenkille tyhjällä vatsalla, eli nyt ei lannistuta, vaan laitetaan entistä enemmän kaasua pohjaan.
 
 
Haluan, että keväällä voin julkaista itsestänikin huikean Before & After -kuvan!

Tumblr_lufw14fxqk1r5dq61o1_400_large


 
Tumblr_maxt6xn1la1rbuqiwo1_500_large
 
 
Smoothiekin maistuu tänä aamuna saippualle, ja kahvi oli loppu. Tällainen aamu sitten tällä kertaa. Joudun menemään kauppaan hakemaan lisää eväitä, ja samalla haen postista uudet treenikengät! Niken popot siis tulossa, toivottavasti ovat sopivat! Toivottavasti muilla on ollut parempi aamu!
 
Erityisesti tämä viimeinen kuva on todella motivoiva.. Näitä sitten katsastelemaan heikolla hetkellä.  
Tumblr_m8fnnhxzvl1rrfsg9o1_500_large

5 kommenttia:

  1. Heippa! Hyvännäköinen blogi sulla. Mä motivoin aina itekin itseäni tollasilla ennen-jälkeen kuvilla. Toi eka kuva vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta - 3 kk ja ihan kiinteä! huhhuh. Älä välitä painon vaihtelusta! hyvä ettet lannistunu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja tsempeistä! Kieltämättä aina toisinaan epäilen näitten ennen ja jälkeen -kuvien ''aitoutta'', mutta minua ne motivoivat joka tapauksessa, vaikka voivat olla feikkejäkin. Toisaalta uskon myös että huikeisiin muutoksiin riittää jopa se 3kk, mutta siinä tapauksessa pitää vain menetelmien ja itsekurin olla ensiluokkaisia.

      Poista
  2. Ei täälläkään aamu alkanut paremmin kun juuri valmistettu puuro kera marjojen lensi kauniissa kaaressa lattialle roiskien puuroa kattoon asti.. siivottua pääsin vihdoin syömään kylmää puuroani joka maistui pahvilta aivan ankeana kyseisen tapahtuman jäljiltä..

    VastaaPoista
  3. Löysin juuri blogisi ja taidan jäädä seuraamaan kirjoitteluasi ja tuloksia. Itse olen 160 cm ja 59 kg ja kesäksi olisi tarkoitus pudottaa muutamia kiloja, jos vaikka alkuun sinne 55 kg. Toki jos oikein innostun liikkumaan ja hankkimaan lihaksia, niin en katso vaakaa vaan mittoja.
    Mutta jatka treeniä, ja tsemppiä!

    Tarde

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pikkulintu ja Tarde kommenteista!

      Pikkulinnulle tsemppiä, ehkä huomenna on jo parempi aamu molemmilla!

      Hyviä treenejä sinullekin Tarde! Ilmoittelehan vaikka täällä edistymisestäsi, niin voidaan tsemppailla toisiamme :)

      Poista