torstai 14. helmikuuta 2013

Läski!

Fiilikseni tänään kouluun lähtiessä oli hyvä. Mielestäni näytin mustissa farkuissa ja mustassa peruspaidassa melko hyvälle - siitä huolimatta, että molemmat olivat siis istuvia. Harkitsin kyllä vielä neuleen pukemista ylleni, mutta jätin sen tekemättä koska näytin omaan silmään jokseenkin siedettävälle.
 
 
Tumblr_mi699jkrki1rgxb6bo1_400_large
 
 
Olen puhunut liikuntaharrastuksestani sekä koulussa että töissä, joten kaverini tietävät projektistani melko hyvin. Puhuin tänäänkin tulevasta salitreenistä, ja mainitsin lähteväni oppituntien jälkeen tekemään napakan jumpan läheiselle uimahallin kuntosalille. Olin sitten menossa portaita alas, kun (miespuolinen) tuttuni nauroi salille lähdölleni ja sanoi ''Läski''. Tunsin tuon jälkeen, kuinka kehoni suorastaan jähmettyi ja silmien takana alkoi polttaa. Jäätävä hetki. Totta toki, mutta kuuluuko tällaiset puheet vielä ammattikorkeakouluunkin? Ei liene yllätys, että oma ulkomuotoni kuvottaa entistä enemmän.
 
533535_460234834012229_2111085794_n_large

3 kommenttia:

 1. Voi ei, kuulostaa ihan uskomattomalta käytökseltä aikuiselle(?), tollasta se oli yläasteella!
  Voikohan olla mitään mahdollisuutta että tyyppi vaan heitti huulta. Meilläpäin läski-sanaa ei ainakaan oteta kovin vakavasti vaan läskitellään toinen toisiamme joskus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Läppähän se varmaankin oli, ainakin puoliksi. Silti mielestäni kannattaisi olla tarkka tuollaisten kommenttien kanssa, koska ikinä ei tiedä kuinka arkaan paikkaan sattuu sohaisemaan. Vaikka siis kyseessä olisi tuttukin henkilö.

   Poista