keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Day 3


Tänään on ollut päivistä tähän mennessä vaikein. Olen oikein joutunut taistelemaan, että saisin kaikki listan ruoat syötyä, ja tästä huolimatta mieliteot pyörivät välillä ajatuksissa. En kuitenkaan ole edes harkinnut lipsumista, mutta muokkasin ruokalistaa sallittujen vaihtoehtojen valossa. Korvasin siis välipalarahkan proteiinipatukalla ja söin sellaisia kasviksia, joita teki mieli. Dieetissä siis pysytty!


Fitandsexy_large
 
 Liikuntaa on tänään tullut reippaasti. Aamulla kävin vajaan tunnin lenkillä, päivällä tein SD:n mukaisen kotitreenin ja illalla suuntasin vielä raskaalle 55 minuutin spinning tunnille. Välillä liikunta vaikuttaa minuun näin, että se terveellinen ruoka hieman etoo, ja on vaikea syödä. Etenkin treenien jälkeen on haastavaa saada ruokaa alas. Voisikohan se johtua siitä, että aamulla tulee suolaa liian vähän? Aamun aerobisen jälkeen nautin siis smoothien, eli maitorahkaa, marjoja, mehukeittoa sekä soijalesitiinirakeita. Vasta kotitreenin jälkeen söin lounaan (noin klo 14), ja silloin tuli siis ensimmäistä kertaa suolaa koneeseen. Olen ymmärtänyt, että suolan puute voi aiheuttaa huonovointisuutta ja päänsärkyä, kun nesteitä tällä ruokavaliolla ollessa nautitaan kuitenkin reippaasti.  
 
 
Exercise-motivation-quotes-weight-loss-work-out-lose-weight-2_large
 
 
Kokonaisuudessaan kolmas päivä on siis ollut haastava. Ei mahdoton, mutta hieman olen joutunut tekemään töitä itseni kanssa, että liikun ja syön riittävästi. Pidän erittäin tärkeänä sitä, että syön kaiken mitä listassa lukee. Tämä sen takia, että aineenvaihdunta pysyisi hyvin yllä, eikä kehoon tulisi niin sanottua kertynyttä nälkää.

 
Tumblr_m6ou0g1juz1ry4r3zo1_500_large
 
Töitähän tämä vaatii, mutta sen takiahan minä olen tähän lähtenyt! Hyvällä sykkeellä eteenpäin, ja pian tästä tulee rutiinia, tulee nälkä ruoka-aikaan ja palautuminen tehostuu.
 
Ps! Kengät oli sopivat! Huomenna siis uusilla popoilla saleilemaan!
Ja tältä ne näyttää:
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti