keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Ärsytys Maximus!

Aamu alkoi tänään mukavasti. Sain tehtyä töitä, ruokailut meni suunnitellusti ja kävin salilla. Tämän kaiken jälkeen tieni vei kouluun muutamaksi tunniksi ja ah, minkä angstin kanssa palasin takaisin. Mitään erityistä ei tosin tapahtunut, ainoastaan ruokailuvälit hieman venyivät, minkä takia minulla on päivällisaika vasta puoli kahdeksalta ja näin ollen iltapalaa saa nautiskella kymmenen jälkeen.
 
Nyt väsyttää, nälättää ja ärsyttää - tätä dieettaminen aina toisinaan tekee. Ketutuslistan kärkisijoilla on ehdottomasti oma saamattomuus, miten voikaan olla vaikeaa tarttua tekemättömiin asioihin! Jumitan vain koneella ja lueskelen blogeja sen sijaan että tekisin rästissä olevia kouluhommia. Toinen rasittava seikka on tuo sää, tulee niin mielettömästi ettei paljoa huvita koiraa lenkittää.. Huoh, näköjään tällaisiakin päiviä välillä tarvitaan!
 
Mutta, itse asiaan! Mietin tässä tulevien päivien ruokalistaa, sillä huomenna on kauppa päivä. Tällä viikolla on tullut syötyä lihapullia ja seitiä, nyt kaipaisin vaihtelua. Onko kellään hyviä ideoita mitä voisin kokkailla? Toisaalta lauantaina herkutellaan, joten silloin ei tarvitse edetä edes ruokalistan mukaan. Ajattelin pitkästä aikaa loihtia jotain wokin tapaista, ja pakastimessa on vielä lohta, joten siitä voisi tehdä jotain herkkua - välillä ehkä muutakin kuin perinteistä uunilohta. Joku keitto voisi myös olla mukavaa vaihtelua, olen vain todella huono maustamaan keittoja, joten vinkkejä otetaan vastaan!
 
Tällainen sekava angst-höpöttely postaus tällä kertaa, toivotaan huomisesta parempaa päivää!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti