perjantai 11. tammikuuta 2013

Fiiliksiä

Eli viides virallinen päivä Superdieettiä alkamassa. Nautiskelen tässä aamupalarahkaa, kahvia ja syntistä CocaCola Lightia. Kevytlimsat ym. on ymmärtääkseni sallittuja, kun niitä vain juo normaalin vesimäärän lisäksi. Veden määrähän on ohjeissa melko huikea, vähintää kolme litraa ja treenipäivinä latarit, treenijuomat ja palkkarit päälle - juoda saa siis paljon ja koko ajan. Vatsani ei ole toiminut aivan toivotusti kuluneen viikon aikana, ja epäilenkin etten ole muistanut juoda riittävästi, vaikka paljon vettä meneekin. 
Tumblr_mfr0k9mxzg1r41c0io1_250_large
http://weheartit.com/entry/48808961/via/rahrahh

Liikunnan puolesta pidän tänään kevyemmän päivän, eli tyydyn vain lenkittämään koiraa ja tekemään arkijuttuja. Lisäravinnetilaukseni on viimeinkin saapunut postiin ja pääsen sitten viikonlopun aikana kokeilemaan kaikenlaisia aineita :D Ajattelin aloittaa rasvanpolttajat esimerkiksi jo sunnuntaina, koska silloin minulla on vapaapäivä, eikä haittaa vaikka tulisi jotain sivuvaikutuksia. Olen siis ymmärtänyt, että noiden aloittaminen voi aiheuttaa esimerkiksi etovaa oloa. 

Tumblr_me6wg0hode1r94hg9o1_500_large
http://weheartit.com/entry/48810006/via/workoutbarbie

Sain muuten lisättyä lupaamani aloituskuvat! Ne löytyvät sekä postauksesta Aloitusmitat ja kuvat että Mitat ja kuvat välilehdeltä. Olen itse vieläkin jokseenkin järkyttynyt kuvistani, ja todellakin työtä riittää. Mutta sen takiahan tätä tehdään, että saadaan tuloksia! Välillä iskee epätoivo, että voiko näin suurella ruokamäärällä oikeasti laihtua, mutta nyt luotan siihen että Jutta ja Bull tietävät dieettaamisesta enemmän kuin minä ;) Nyt koirapuistoon, kauppaan ja töihin! Terveellistä viikonloppua kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti