torstai 10. tammikuuta 2013

Hot or Not?

Onko lihaksikas naisvartalo kaunis?Tumblr_m5stf3o36z1rq6dxno1_250_large
 
 
Itse pidän timmistä ja lihaksikkaasta naisvartalosta, mutta en ole varma haluaisinko sellaisen itselleni. Nyt puhun siis oikeasti sellaisesta vartalosta, jossa lihakset näkyy, mutta en kuitenkaan äärimilleen viedystä kehonrakentajasta. Siis yksinkertaisesti tarkoitan normaalilla työskentelyllä saavutetusta kehosta, en siitä, että vartaloaan työstää ammatikseen. Kuva selventämään ajatuksiani:
 
Tumblr_mg8qx7dicu1rnfejco1_500_large
 
Yllä oleva vartalo on jumalaisen hyvännäköinen. Sopivasti lihaksia, eikä juurikaan näkyvää rasvaa. Työtä tuollainen keho on vaatinut todennäköisesti vuosia, mutta on silti saavutettavissa oleva monelle meistä - ainakin teoriassa. Suurin osa ei tuohon asti yllä, enkä usko, että tuo olisi itsellenikään kovin realistinen tavoite.
 
9933c7be23c7aa57db32d30d00a62c93_large
 
 
 
Oma suhtautumiseni lihaksiin on kaksijakoinen. Pidän niitä tavoittelemisen arvoisena, ja katson ihaillen kun näen lihaksikkaan naisen. Toisaalta minusta on vaikea kuvitella itseäni lihaksikkaana, enkä tiedä mistä tämä johtuu. Helpommin näkisin itseni fitness tyyppisenä, vaikka tiedän sellaisenkin vartalon vaativan hillittömän määrän hikoilua ja ruokavalion tarkkailua. Fitness tyyppisellä tarkoitan esimerkiksi tällaista vartaloa
 
Tumblr_mf8cw6tlli1s05cruo1_500_large
 
Timmi, treenattukin, mutta ei erottuvia lihaksia eikä täysin ''kuiva'' vartalo. En tiedä, kumpi näistä kuvista miellyttää itseäni enemmän (postauksen toinen kuva vai yllä oleva), mutta ehkä minua hieman pelottaa lihaksikkuus. En siis missään tapauksessa kuvittele tai pelkää, että minulle hetkessä ja huomaamatta kasvaisi liian suuret lihakset. Pelolla tarkoitan jotakin mentaalipuolen ilmiötä, siis esimerkiksi sitä, millaisen reaktion lihaksikkuus aiheuttaisi muissa ihmisissä, ja esimerkiksi vastakkaisessa sukupuolessa. Lihaksikas nainen tuottaa ihmisten mieleen monenlaisia mielikuvia, ja pystyisinkö minä lunastamaan ne?
 
Tämä kirjoitus on puhtaasti tajunnanvirtaa, ja sekava. En oikein itsekään tiedä mitä haluan sanoa, mutta korostan vielä, että en esimerkiksi kuvittele, että fitness tyyppinen vartalo olisi helppo saavuttaa tai pitää yllä. Pohdin kuitenkin tällä hetkellä kovasti omia tavoitteitani vartaloni suhteen ja osa sitä pohdintaa on esimerkiksi kuvien katsominen. Tällä hetkellä tavoitteenani on se kliseinen, timmi, sopivasti lihaksikas vartalo, jonka eteen on tehty työtä, mutta joka on silti naisellinen. Tämä siis siitäkin huolimatta, että pidän ''sopivasti lihaksikkaita'' naisia erittäin kauniina. Useiden bloggareiden tavoitteita vierestä seuranneena vaikuttaa kuitenkin siltä, että vartaloihanne muuttuu samalla kun oma keho kehittyy. Nähtäväksi jää, miten omille tavoitteilleni käy.
 
 
 


1 kommentti:

  1. Ehdottomasti hot!

    Vielä kun saisi itsekuria että saisi karistettua nämä ylimääräiset fläsät pois :(

    VastaaPoista