sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Voiko yksi päivä pilata kaiken?

Jep, eilen herkuttelin. Jep, eilen herkuttelin hieman suunniteltua enemmän. Tarkoitukseni oli siis syödä herkkuina 100g karkkia ja 50g suklaata sekä 50g pähkinöitä tavallisten ruokien lisänä. Karkkia tulikin sitten napsittua 150g ja suklaatakin noin 100g, pähkinät jäi pois. Näiden lisäksi söin tavallista ruokaa, jota en ollut punninnut. Omasta mielestäni määrät oli suhteellisen kohtuullisia, ainakin verrattuna aiempiin sipsi-karkki-alkoholi-leivosövereihin.
 
Tumblr_mgkwr1dijj1s3n1wgo1_500_large
 
Mutta kuinkas sitten kävikään? Vaaka näyttää tänään kevyet 1kg 700g enemmän kuin eilen ja päivän sana on ahdistus. Joo, nesteitä ja sitä ruokamassaa, mutta voi luoja miten voi olla paska fiilis. Pilaanko taas kaiken herkuttelemalla? En meinaa jättää mässyttelyä päälle, aamupuurot on jo tulossa. Toivon todellakin, että ahdistukseni on aiheetonta.. Olo on tällä hetkellä turpea ja muistutan lähinnä ryhävalasta tai hyljettä.
 
 

4 kommenttia:

 1. Pääasia on se, että et jää herkuttelun rotanpyörään, vaan pääset jatkamaan normiarkea.:)

  VastaaPoista
 2. Kyllä noi tankkauskilot lähtee nopeasti! (: Nimim. Just viikon lomalla ja +3kg jotka on jo 1,5 vk aikana tippunut pois (:

  VastaaPoista
 3. Komppaan Suvia. Yksi päivä ja yhden päivän herkuttelu ei pilaa mitään, mutta ahdistuksessa rypeminen on jo vähän riski. Selätä ahdistus ja palaa normi arkeen, niin kaikki on hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille tsempeistä :) Nyt vaan takaisin kelkkaan. Olo on ihan kohtuullinen, ja tiedostan että tämä saattaa tehdä painon laskulle ihan hyvääkin, tai ainakaan nyt ei sitten tee mieli enää herkkuja muutamaan viikkoon. Tyhmä olin kun tänään edes vaa'alle hyppäsin, kun tiesin, ettei siitä mitään kivaa seuraa kuitenkaan.. Noh, eteen päin! Maistuu nimittäin taas puurot ja parsakaalit herkulle :)

  VastaaPoista