sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Tilannepäivitys

Tässäpä kuvia nykyisestä tilanteesta.  Vasemmalla olevat kuvat on otettu kolme viikkoa sitten Superdieetin alussa ja oikealla olevat tänään. En siis ottanut ns. virallisia muutoskuvia, koska vaatteet ovat erilaiset, samoin asennot. Omaan silmään näyttää, että mitään muutosta ei ole tapahtunut. Kokonaisuudessaan kolmessa viikossa vyötäröstä on lähtenyt noin 3cm ja navan kohdalta 5cm. Paino tänään 59,9kg, eli -1,6kg aloitukseen. (Menkat tosin vaivaa, joten pientä turvotusta voi olla.) 
 
Peilin kautta otettu ekstrakuva
 
 
 
Ja sitten vielä muistutuksena viime lokakuussa otettu kuva ja vieressä tämän päiväinen. Näitten välillä vyötäröstä -6cm, muita mittoja ei ole.
 
 
 
 
 

7 kommenttia:

 1. No onhan sulta likka hitto vie kadonnut tavaraa keskivartalosta! Huomattava muutos :o Semmosta alaselän muffinia sulla ei kauheesti ekassa kuvassa ollutkaan, mutta nyt se on tän kolmen viikon aikana se vähäinenkin lähtenyt pois. Huhheijaa :D Onnea paljon!

  Ps. Oon mäkin tuolla SD:ssä, mutten huutele blogissani asiasta koska en halua tiettyjen blogiani lukevien ihmisten tietävän asiasta... Joten pidän dieettimoodia ainoastaan foorumin puolella ja hiljaa mielessäni ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos piristävästä kommentista!! Kai sitä on vaan omille muutoksille niin sokea, ja kriittinen itselleen että omaan silmään se muutos ei näy. Tämän kanssa pitäisi tehdä muutenkin töitä, siis että kiinnittäisi huomiota enemmän niihin positiivisiin muutoksiin, eikä asioihin jotka ovat vielä huonosti.

  Miten sulla on SD mennyt? Ja mitäs meinaat tämän jälkeen, Extraan vai omilla neuvoilla eteenpäin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten se onkin aina niin vaikeaa nähdä itsensä realistisesti ja iloita omista edistysaskeleistaan, vaikka muutosta vaativia osa-alueita vielä olisikin? God only knows, huoh :D

   Mun SD on mennyt tosi hyvin, kiitos kysymästä. Huipputurvonneesta 64,4 kilosta ollaan päästy lukemiin 59,8kg (tänään ekaa kertaa vitosella alkava!) ja olen tosi tyytyväinen itseeni ja siihen, että olen pysynyt ruokavaliossa ja treeneissä :) Välillä tulee treenattua enemmänkin, kun rakastan noita salihommia niin sinne menee mielellään vaikka vain kevyitä aerobisia tekemään. Tuhlasin tähän Superdieettiin aika ison loven mun tilistä (jossa ei paljon rahaa ollutkaan) joten luulen, etten pysty jatkamaan Extraan saati Liteen, jonne oisin ehkä halunnut... Mutta näillä varmaan mennään ainakin osittain eteenpäin :) Terveellisesti syöminen ei oo ollut koskaan mulle ongelma, jouluna pääsi vain lipsumaan pahasti ja välillä teen sitä, että syön liian vähän ja mätän viikonloput mitä sattuu. Siihenkin on tullut parannus tämän dieetin myötä ja toivon SD:stä oppivani syömään samalla tavalla säännöllisesti kuin nyt.

   Poista
  2. Sullahan on hurja pudotus jo nyt!! Onnea! Kuis paljon sulla on pituutta?

   Salihommia rakastan itsekin :) Ainoastaan nuo aamulenkit tökkii, siis se herääminen ja ulos raahautuminen ennen kahvia :D Kuitenkin kevättä kohti mennään, joten luulisin niidenkin helpottuvan :) Itse en aerobisten takia salille viitsi mennä, jos kyse ei ole siis ohjatusta tunnista. Omistan koiran, jonka kanssa on pakko lenkkeillä ja salille on matkaa noin 2,5km/suunta, joten sinne lähteminen vaatii aina hieman aikaa. Kesällä pyöräilen, nyt kävelen, joten ei ole omalla kohdalla miellekästä mennä salille esim. kuluttamaan juoksumattoa, kävellä sinne ja takaisin ja lenkittää koira päälle :D Tosin kovilla pakkasilla/räntäpaskaa sataessa aerobiset salilla motivoisi varmasti enemmän kuin metsälenkki :D

   Puntti sen sijaan ei tuota ongelmia. Pidän SD:n saliohjelmaa hieman tylsänä, ja tuntuu etten jaksaisi tehdä koko kroppaa läpi neljää kertaa viikossa. Siis esim. jalat on ihan tukossa, tuntuu ettei jaksa portaita nousta. Osittain varmaan johtuu lenkkeilystä ym. seisoskelusta ja jalkojen päällä olemisesta ja osittain sitten vähästä energiamäärästä. Pari viikkoa kuitenkin vielä jaksaa ja sitten alkaa Liten jaettu ohjelma, siihen asti tsemppaan näillä :)

   Poista
  3. Sä et arvaakaan, miten paljon oikeesti vedin mässyä ennen tota aloituspainon ottamispäivää... Joten sen takia se on paljon pudonnutkin :D Mä oon 170cm pitkä, joten paljon ei kärsis enää tiputella. Oon ajatellut, että 58kg olis aika minimipaino, ainakaan alle 55kg en missään nimessä halua.

   Koiran omistajana on tavallaan kätevää (mut ehkä vähän ärsyttävääkin välillä), kun on PAKKO mennä lenkille vaikkei aina fiilistä oiskaan :D Mun mukavuudenhalu on vaan niin suurta, että salille kun pääsee bussilla niin on tosi helppoa vaan vedellä siellä aerobinen eikä tarvii tarpoa ulkona kuin se bussarilta salille -matka.

   Ja joo, mulla on ihan sama ton SD:n ohjelman kanssa. Treenit sinänsä on jees, mut koko kroppaa ja alakroppaa vuorotellen ei millään pysty palautumaan jos treenaa 4x viikossa. Siks meenkin suurimmaksi osaksi omilla ohjelmillani, treenaan 1-2 lihasryhmää per treeni. Tosi hapottaviahan noi SD-jumpat on, ihan kamalia ja varmasti tehokkaita kun itekin on joutunut pari kertaa keräilemään itteään lattialta kiertoharjoittelun tauon aikana :D Onneks sä tosiaan pääset pian tekemään niitä liten treenejä :) Tsemppiä!

   Poista
 3. Kyllähän tuossa muutosta on jo kolmenkin viikon aikana! Tsemppiä vaan eteenpäin! :)

  VastaaPoista