tiistai 8. tammikuuta 2013

Day 2


Toista Superdieetti päivää viedään. Vointi on oikein hyvä, ja eilinen iltakin meni ihan kivasti, kasvikset vain jäi vajaiksi. Ruoka maistuu hyvälle, tänään olen siis syönyt aamiaisen lisäksi lounaalla jauhelihaa, makaronia ja kasviksia ja päivälliseksi katan itselleni seitiä, perunoita sekä jälleen kasviksia. Myös välipala ja iltapala ovat ohjeen mukaisia. Ohjeitten noudattaminen ei ole ollut vaikeaa, mutta harmittaa kun lisäravinnetilaukseni ei ole vielä saapunut.. Toivottavasti se tulisi pian niin saisin kotiini myös rasvanpolttajat, omegat ja treenijuoman!


Tumblr_m8ipkgvtch1rbw76zo1_500_large
 
Eilen pidin ansaittua välipäivää liikunnasta, olinhan käynyt salilla jo kolmena päivänä peräkkäin. Tänään vuorossa on aerobinen ryhmäliikuntatunti, ja kokonaisuudessaan viikko tulee näyttämäään tältä:
 
ma:-
ti: aerobinen ryhmäliikunta
ke: sali+spinning
to: aamulenkki+sali
pe: pitkä lenkki koiran kanssa
la: aamulenkki+sali
su: spinning+sali
 
Aamulenkit ovat alle tunnin mittaisia ja salilla vedän SD:n ohjeitten mukaan. Hyvältä näyttää mielestäni!Tumblr_mcza1zfalx1rkv2tjo1_500_large

Aamuaerobisten vetäminen on ollut minulle aina jokseenkin nihkeää. Etenkään näin talvella ei yhtään kiinnosta mennä kylmään, pimeään ja synkkään ulkoilmaan ennen aamupalaa. Nyt tästä asennevammasta pitää päästä eroon, sillä SD:ssä noita tyhjällä mahalla lenkkeilyjä on mukana treeniohjelmassa, joten niitä pitää löytyä myös minun ohjelmastani. Heti tällä viikolla siis itseä niskasta kiinni ja aamulla lenkille!


The-skinny-jeans-workout_large
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti