maanantai 7. tammikuuta 2013

Vatsa!

 
En vieläkään saanut kuvia toimimaan, damn! No mutta, ei voi mitään. Aikani kuluksi sitten etsin pari motivoivaa vatsakuvaa itseni ja muiden iloksi netin ihmeellisistä syövereistä. Ei varmaankaan blogia lueskelleille epäselvää, mistä itse oman vartaloni kohdalla haaveilen; litteästä, kauniista vatsasta ja pyöreästä, seksikkäästä pepusta. Näistä tosin haaveilee kovin moni muukin, ja vain harva ne saavuttaa. Aion kuitenkin olla itse ensi kesänä se, jolla on farkkupeppu ja bikinivatsa. 
 
 
183197_478227982213416_843635262_n_large
 
 
Tänään on siis menty ensimmäistä päivää SD:n tarkoilla ohjeilla. Ruoka maistuu oikein hyvälle, vähän herkkuhammasta kolottaa, mutta se ei ole mitään uutta. Ruokahalu on kuitenkin halu siinä missä muutkin halut, eli sitä voi hallita. Kuvat ja paranevat fiilikset motivoivat kummasti jatkamaan.


Tumblr_mg4p7czhuu1s2xrhgo1_400_large


Olen pohtinut realistista tavoitetta itselleni Superdieetin ajaksi. Senteistä en osaa sanoa mitään, sillä niiden katoamista en ole koskaan seurannut näin lyhyellä aikavälillä, SD kestää siis kuusi viikkoa. Painosta olen ajatellut, että neljä-viisi kiloa olisi kohtuullisen mahdollinen tavoite. Viisi on ehkä yläkanttiin, sillä minussa ei tällä hetkellä kuitenkaan ole ylimääräistä nestettä, mitä hävittää. Neljää kiloa siis ensimmäisenä tavoitellaan, silloin paino olisi noin 57kg kuuden viikon päästä. Mielestäni tämä kuulostaa ihan hyvältä, millaisia tavoitteita muilla on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti