torstai 3. tammikuuta 2013

Superdieetti?

Ensinnäkin, tervetuloa uudet ihanat lukija! Jännittävää, että joku jopa lukee tätä :D

Vuosi vaihtui alkoholipitoisissa merkeissä, mitään övereitä en kuitenkaan vetänyt. Seuraava päivä meni kuitenkin vahvasti herkutellen, ja nyt onkin taas motivaatiota jatkaa projektia kohti kevättä. Aiemmin harkitsin ammattilaisen palkkaamista, joka varmasti toisi tuloksia. Totesin sen kuitenkin varsin hinnakkaaksi vaihtoehdoksi, ja aloin harkita muita mahdollisuuksia.
Päädyinkin sitten selaamaan Fitfarmin nettivalmennuksia, ja löysin sieltä pari potentiaalista valmennusta.

Ensimmäinen vaihtoehto on Superdieetti. Tämä ohjelma kestää kuusi viikkoa, ja siitä löytyy omat ryhmät eri kokoisille ihmisille. Itse kuuluisin toki alle 10 kiloa pudottaviin. Tässä ohjelmassa kiinnostaa sen intensiiviys, vain kuusi viikkoa, ja varmasti tuloksia! Infossa luvataan myös haastetta, ja että myös runsaasti liikkuvat huomioidaan ohjelmissa.

Toinen vaihtoehto olisi Lite Move ohjelma, joka on tarkoitettu ryhmäliikuntaa rakastaville jumppareille. Tässä ohjelmassa on mahdollista valita painonpudotus tai -ylläpito ruokavalio. Ohjelma kestää 10 viikkoa ja sisältää myös vapaasyöntipäiviä.

Superdieetti on hieman edullisempi, ja se alkaisi jo ensi maanantaina ja Lite Move alkaa 14.1. Pohdin, että riittääkö minulla itsekuri ja motivaatio vain nettivalmennuksessa, ja että miten pysyn ruodussa. Ohjelmiin kuuluu kuitenkin vertaistuki keskustelupalstojen kautta, joten aivan yksin tässä ei jää. Mietin myös vaihtoehtoa, että aloittaisin Superdieetillä ja jatkaisin siitä sitten Lite ohjelmaan.

Onko kellään kokemusta kyseisistä valmennuksista, tai aikooko joku lähteä mukaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti