lauantai 19. tammikuuta 2013

Weekend & Diet Nro. 2

Toista viikonloppua Superdieetillä viedään - tällä kertaa vapaata sellaista. Arki sujuu jo rutiinilla, ruokapurkit eteen tiettyyn kellon aikaan, suolat ja öljyt päälle ja ei kun syömään. Viikonloppu on kuitenkin hieman eri asia. Halu hölläillä on aavistuksen verran suurempi, mutta ei mahdonton vastustaa. Eilen jätin hummailut kuitenkin väliin, jotta pysyn ruodussa ja pääsen tänään liikkumaan tehokkaasti. Tänään ajattelin salin jälkeen hemmotella itseäni ja hakea kaupasta jonkun hyvän hömppälehden ja pepsi maxia, ehkä myös proteiinipatukan ilta- tai välipalaksi vaihtelun ja herkuttelun nimissä. Etsin siis erilaisia tapoja rentoutua entisen hillittömän herkkujen mättämisen tilalle.
 
Img_0156_large
 
 
Tänään on siis salipäivä. Nyt tekee mieli treenata oikein kunnolla ja kovaa, siitäkin huolimatta että energiatasot ovat olleet koko viikon melkoisen matalalla normaaliin olotilaan verrattuna. Ajattelin kuitenkin vetää salilla napakan jalka-rinta-vatsa setin, Superdieetin ohjeista poiketen. Muuten tämän viikon liikkumiset näyttää tältä
 
maanantai pitkä, reipas lenkki koiran kanssa
tiistai lihaskuntotreeni salilla + 1h steppi
keskiviikko kuntosali ohjeitten mukaan
torstai lepo
perjantai kotitreeni
lauantai kuntosali, oma ohjelma
sunnuntai spinning
 
Eli yksi tavoitteellinen aerobinen tuolta puuttuu, teen sen mahdollisesti tänään illalla kävellen, jos sää sen vain sallii. Ajattelin tänään myös käydä infrapunasaunassa salilla, tekee mieli rentoutua kunnolla :) Nyt siis kohti punttia, hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti