torstai 31. tammikuuta 2013

New Day, Better Day!

Eilisen angstin jälkeen hieman positiivisemmalla mielellä taas! Tänään aamu alkoi aerobisella lenkillä, jes! Eli onnistuin kampeamaan itseni heti herättyäni ulos lenkkeilemään. Kelikin oli sopivan leuto ja lenkin pituudeksi tuli noin 45min. Huomenna uusiksi tämä setti!
 
408725982c6e6688df39753c41bd4ab4_large
 
Paino junnaa. Tulee sitten varmaan vapaampi syöntipäivä tarpeeseen? Tosin myös veden juominen on tällä viikolla jostain syystä välillä unohtunut, joten sitäkin voi syyttää. Eli paino on siis pyörinyt koko alkaneen viikon akselilla 59,9-60,4kg. Ensi viikolle tuleekin sitten uudet ruokailuohjeet, ja parin viikon viimeinen tsemppi alkaa. Mutta! Haaste ei lopu kohdallani Superdieetin loppumiseen, vaan päädyin ilmottautumaan Liten In Shape ohjelmaan. Olen aivan liekeissä tuosta :D Hieman hirvittää melkoisen suurilta tuntuvat hiilarimäärät, mutta luotan näihin ammattilaisten ohjeisiin. Kerron In Shape ohjelmasta vielä tarkempaa infoa sitten kun itse sen aloita, ohjelmaanhan voi ilmottautua vielä tämän viikon ajan, vaikka se on jo menossa. Tallennan ohjeet siis itselleni ja toteutan ne omassa tahdissa SD:n jälkeen.
 
Tumblr_mhfexc8zdx1rr5hrgo1_500_large
 
Tunnelmat on siis suhteellisen hyvät, etenkin kun on joku suunnitelma myös jatkoon :)

2 kommenttia:

 1. Löysin sun blogin fitfarmin foorumin kautta :) Oon kans ryhmässä 1. Ei kannata ottaa noista painokiloista minkäänlaista stressiä. Se on vähän erilaista tää laihtuminen normaalipainossa. Senttejä vaan :)

  Mullakin on fiilis että ois tippunut joku n.1kg tänä aikana, en oo ihan varma kun meillä on vähän huono toi vaaka :) Mutta koska nyt on tankkauspäivä edessä sunnuntaina ja alotuksesta on kulunut tasan kuukausi, ajattelin käydä aamulla Wiillä (paremmalla vaa'alla) ja sen jälkeen ottaa mittanauhalla mittoja ja bikineissä kuvat kans :) Sit toivonmukaan voi hyvällä mielellä mättää puuroo ja muuta naamaan :D

  Mäkin aattelin että jättäsin tankkauspäivän pois. Mut sit rupesin miettiin, että ei yks päivä tee mitään hallaa vaan siitä voi ihan oikeesti olla apua tähän kun ens viikolla on hiilareitakin taas vähemmän. Ja treeneissä on ollu vähän uupuneempi olo kuin aikasemmin. Oon siis satavarma että tuo auttaa rasvanpolttoa!

  Niin niinku sanoin, kilomäärissä (pikemminkin niissä grammoissa) tää touhu ei varmaan oo juuri näkynyt. Mutta mulla on tänä aikana kaventunut posket ja kaksoisleuka lähtenyt kokonaan, käsivarsista on lähtenyt samoin reisistä, kun ne on ihan rypyssäkin :D pylly on parantunut aivan älyttömästi (jonka vuoks mun skinny jeansit ei oikein sovi päälle :D), ja vatsa on pienentynyt & jenkat lähtenyt. On ollut siis sellasta kokonaisvaltasta kiinteytymistä!

  Nyt vaan kunnon tsempillä loppuaika ja hienoo että sulla on tollanen jatkosuunnitelmakin! :) Ite todennäkösesti jatkan ihan omatoimisesti näillä SD-ohjeilla, kun en ainakaan vielä raaski tuohon Liteen ilmottautua. Ostan sillä rahalla mieluummin palkinnoksi vaikka Better bodiesin verkkarit tai käyn kampaamolla :) Mut voi olla että johkin seuraavaan ryhmään sitten liityn. Tällä hetkellä on vielä luottoo omiin kykyihin sen verta et ei nyt :) Tsemppiä!! Mäkin kirjottelen tästä blogini puolella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!! Kiva kuulla että on edennyt hyvin sullakin!

   Tiedän, ettei vaakaa pitäs tuijottaa, mut jotenkin se on vaan niin ettei osaa muutakaan. Ite tosiaankin otin kuvia viikko sitten (löytyy mm. välilehdeltä kuvat ja mitat) ja seuraavan kerran teen sen SD:n lopussa. Välillä vaan omat odotukset on aika korkeella, että kun tää ei oo ihan läpihuutojuttu ollu, niin tahtois hyvin tuloksiakin. Toisaalta, en myöskään oo 100% ohjeita noudattanut (ne aamuaerobiset..) niin siihen nähden tää on menny kivasti.

   Itekin mietin tuota Liteä, etenkin kun saan foorumin tuen tavallaan vaan puoleen väliin asti, kun sittenhän se virallisesti päättyy ja jatkan loppuun tallennettujen ohjeitten kanssa. Tarviin kuitenkin tuollaset ohjeet, ja haluun nimen omaa muokata vartaloa. Tai toisinaan tuntuu et haluun nimen omaa lihasta ja muotoa kroppaa, ja toisinaan haluun vaan olla pieni ja siro - jollasta miusta ei varmaan ikinä tuu. Tää jatkuva tavotteitten vaihtaminen ei helpota ollenkaan projektia. Näillä SD:n energioilla en kuitenkaan jaksa treenata, joten siihen nähden tuo Lite on hyvä, saa enemmän hiilareita. Siinä on omalle kohdalle muutenkin enemmän sellanen elämäntavan opettelu fiilis, kun SD on suht rankka, enkä näillä ohjeilla vois loputtomiin jatkaa. Toki näitäkin muokkaamalla saa oikein hyvän rungon ruokavaliolle ja liikunnoille, sillä eihän se bodyruoka se ihmeellisempää oo Litessäkään ;)

   Pitääki vilkasta tuo sunkin blogi! Tsemppiä jatkoon ja tankkaillan hyvällä omalla tunnolla viikonloppuna :)

   Poista