maanantai 28. tammikuuta 2013

Viikon 4. aloitus

Ensinnäkin tervetuloa uusille, ihanaisille lukijoille; teitä on jo 10! Kummasti motivoi pysymään ruodussa on kun tänne joutuu raportoimaan ;) Kertokaa toki itsestänne jotain ja omista projekteistanne, olisi muutenkin kiinnostava tietää millaisia tyyppejä sillä puolella ruutua on. Toki myös toiveita postauksiin saa esittää.
 
Tumblr_mh94roqrtj1rjv6lqo1_250_large
 
 
Olen ollut melkoisen kireä tässä viime päivät. Tuntuu, että paino junnaa, kropassa ei tapahdu muutoksia vaikka nälkä on toisinaan kova. Iltaisin on vaikea saada unta ja keho tuntuu olevan hieman sekaisin. Minulla on siis menkat, vaikka syön pillereitä ja laattani on kesken. En ymmärrä mistä se johtuu, sillä olen ollut paljon rajummillain dieeteillä ilman tällaisia oireita. Noh, ehkäpä se menee pian ohi. Matalalta kalorit, rankka liikunta, vähäinen uni ja menkat, niin olen kunnon pirttihirmu tällä hetkellä. Viikonloppuna saa sitten tankkailla, joka sekin kyllä stressaa! Paino on siis pudonnut alle 2kg, kannattaako tankata? Palaan tähän asiaan vielä omassa postauksessa.
 
 
Fitspo-tanniceabs_large
 
 
 
Välillä kysyn itseltäni, mitä oikein odotan! En syönyt itseäni pullapossuksi kolmessa viikossa, miten kuvittelen saavuttavani unelmakropan kuukaudessa? Nyt siis kärsivällisesti kohti tavoitteita ja liikkeelle! Tsemppiä lukijoille myös!


2 kommenttia:

 1. Tervehdys! Itellä on kova tavote olla elämäni ensimmäistä kertaa supertimmi ja sen takia on kiva motivoitua seuraamalla muiden urakoita :). Ei se paino aina tottele niinkuin haluaisi. Pääasia että peilikuva miellyttää, vaikka sitä onkin vaikeampi huomata kuin numeroita. Mulla yleensä auttaa junnaamiseen vaihtelu. Esim syöminen jonkin aikaa eri tavalla, mutta tietenkin terveellisesti. Keho jotenkin aina innostuu ja rupeaa tekemään töitä. Jos jotain toiveita saa esittää, niin tarinoita omista treeneistä on aina kiva lukea :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista! Yritänkin päästä eroon vaa'an lukemien tuijottamisesta, mutta helppoa se ei ole. Tiedän, ettei vaaka kerro kehon koostumuksesta mitään, muttaaa... :D

  Itsekin yritän päästä tiukkaan olemukseen, en sitten tiedä mitä supertimmi kenellekin tarkoittaa. En haaveile fitness vartalosta, tosin eihän nekään kisaajat siinä kireimmässä kunnossa ole kuin sen yhden päivän. Ymmärrän kuitenkin, että minulla ei ole halua eikä resursseja panostaa tähän ihan niin paljoa. Rasvat kuitenkin haluan kehostani melko alas, kuitenkin siten että näytän naiselliselta. Pömppis ja jenkat veks, reisiä hieman kapeammiksi niin olen tyytyväinen :) Uskon, että hyvillä elämäntavoilla kaunis vartalo ei edellytä kohtuuttomia ponnisteluja.

  Joo, tuo hetken toisella tavalla syöminen kuulostaa järkevältä. Aion kuitenkin viedä Superdieetin loppuun, mutta lauantaina on ns. tankkauspäivä, joten silloin luulisi kehon saavan uutta boostia!

  Kiitos toiveesta ja treeni-iloa!

  VastaaPoista