sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Sunday

 
 
Huomenta!
 
Otin aamulla aloituskuvia ja -mittoja, mutta tyhmä blogger ei anna niitä minun tänne lisätä. Eli kuvat odottaa vielä ainakin iltaan saakka, tai siihen kunnes systeemi taas toimii.
 
Kuten eilen lupailinkin, kävin ostamassa viimeisiä lisäravinteita Superdieettiä varten. Kaapista löytyi siis jo ennestään latausjuoma ja palkkari, nyt uutena otan käyttöön treenijuoman ja jossain vaiheessa dieettiä myös rasvanpolttokapselit ja green tea -napit. Uskon latarin ja palkkarin voimaan, muista en ole vielä varma :D Haluan kuitenkin toteuttaa ohjelmaa mahdollisimman tarkkaan, joten siitä syystä hankin myös näitä nappeja ja pussukoita kotiin. Myös soijalesitiinirakeita kävin ostamassa. 
 
 
 
 
Aamulla ottamani mitat olivat hieman yllättävät. En tiedä, olenko aiemmin mitannut itseäni väärin, mutta viimeisen vuoden aikana painoni on noussut noin 6kg, vyötärööni on tullut 3-4cm lisää mittaa, mutta reisiini olen kerännyt senttejä jopa 6-7 ylimääräistä!! Siis häh? Toivottavasti tuosta edes osa on sitä kuuluisaa lihasta, mutta liikaa se omaan makuuni on. Epäilemättä joukossa on myös reippaasti höttöä. Nyt on ainakin mitä kiristellä kevään mittaan.
 
 


Fitspo6_large
 
 
 
Motivaationi superdieettiä kohtaan on tällä hetkellä hyvä. Olen valmistautunut hienosti, saliohjelmaa testailin jo eilen ja pakko myöntää että toimii! Kaapit on täynnä hyvää ruokaa, eikä mitään suurempia kompastuskiviä (eli juhlia tms.) ole tiedossa ainakaan ennen tammikuun loppua. Dieetin ensimmäinen päivä menee kuitenkin tien päällä, sillä menen käymään vanhempieni luona. Tästä syystä myöskään ensimmäisen päivän päivällinen ei todennäköisesti ole täysin ohjeen mukainen, mutta siihen on turha kompastua. Syön sitä mitä on tarjolla lautasmallin mukaan, ja iltapalan korvaa proteiinipatukalla, joka on siis hätätapauksessa salittua. En siis aio antaa tämän kaataa minua ;) 
 

Tumblr_masnp20hpk1rbbxbro1_500_large
 
 
Aion ottaa painon dieetin aikana ylös aina sunnuntaina tai maanantaina, mutta punnitsen itseni alkuun varmaankin lähes joka päivä. Mittoja päivittelen kahden viikon välein, niissä kun edistyminen on usein melko rauhallista. Nyt alkuun saan syödä dieetillä melko reippaasti, mikä tuntuu jännältä ja vaatii uskallusta. Mutta pitää syödä vielä kun saa! Ja pitää luottaa siihen, että ammattilaiset osaavat tämän paremmin kuin minä, ja tietävät kyllä miten sitä höttöä saadaan pois.
 
 
Palaamisiin, yritän vielä niitä kuvia lisätä myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti