maanantai 21. tammikuuta 2013

Häntä pystyyn...

..vaikka hakaneulalla!
 
Kahden viikon Superdieetin tulokset: +100g
 
Eli eilinen "mässäily" kostautui tänään. En kyllä sanoisi tuota varsinaiseksi mässälyiksi, ja järjellä ajateltuna painon nousun pitää johtua jostain muusta, kun ylimääräisestä omenasta, banaanista ja kourallisesta pähkinöitä.
 
Tumblr_mgxbuuzoul1rvpib8o1_500_large
 
On kuitenkin aika miettiä omia toimintatapoja, ja kysyä rehellisesti, olenko noudattanut ohjeita pilkulleen?Vastaus on, että en.
Olen esimerkiksi unohdellut välillä leseitä/rasvoja aterioilta ja olen niitä sitten lisännyt seuraavaan ateriaan, en myöskään ole tehnyt kaikkia aerobisia viime viikolla, enkä etenkään aamuisin, ja toisinaan veden juominen unohtuu. Palkkarin juominen tökkii myös, pitänee tällä viikolla sijoittaa uuteen sellaiseen, joka menisi alaskin.
 
 
08fa19d132e38fe5c5e5a3f8d1ee43d5_large
 
Lipsumiseni ovat olleet mielestäni marginaalisia, mutta mahdollisesti merkitseviä. Viime viikolla paino kävi jo 60,5 kg:ssä, joten eiköhän jotain pudotustakin ole oikeasti tullut. Nyt aion myös skarpata ruokavalion ja liikunnan suhteen siten, että seuraavat pari viikkoa mennään juuri eikä melkein ohjettein mukaan. Ei tällä ruokavaliolla ole voinut lihoa, vaikka pieniä joustoja olenkin tehnyt.
 
Uusi viikko alkoi siis hieman ankeasti, mutta tsemppasin ja kävin 55min aamulenkillä tyhjällä mahalla ja kirjoitin uuden viikon ruokaohjeet ylös, jotta en jatkossa lipsu sitä vähääkään! Miten lukijoilla on mennyt? Onko siellä muuten joku toinenkin Superdieettailija?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti