tiistai 22. tammikuuta 2013

Tunnelmia kolmannen SD -viikon alusta

Tälle viikolle tosiaankin ruokamäärät tippuivat entisestään, eli toiselta pääaterialta jäi hiilarit pois. Nälkä on hitusen vaivannut, mutta eiköhän se kuulu asiaan. Ohjeita olen noudattanut nyt pilkulleen, ja sunnuntaina tekemäni ruokalistan mukaan mennään. Ruokien järjestys hieman muuttui aikataulullisista syistä, mutta muuten mennään ajatellulla setillä.
 
Olo on suhteellisen kevyt, vaikka painossa ei olekaan tapahtunut merkittäviä muutoksia, eikä juuri mitoissakaan. Odotan kuitenkin, että viimeistään tällä viikolla alkaa kunnolla tapahtua, kun ruokamäärät ovat entistä pienempiä. Tämän lisäksi olen päättänyt pitää aamuaerobiset tällä viikolla oikeasti aamuisin kaiken hyödyn saamiseksi. Maanantaina kävinkin tekemässä ensimmäisen aamulenkin ja kuntosaliohjelman. Tänään on tiedossa välipäivä liikunnoista, koska koulu ja työt rajoittavat aikatauluani. Huomenna käyn taas aamulenkillä ja salilla päivällä, mutta loppu viikon ohjelmia en ole vielä lopullisesti päättänyt. Mukava olisi joku ryhmäliikuntakin tuonne mahduttaa.
 
Motivaatiota kysytään nyt aika reippaasti, koska tuloksia ei ole tullut toivotulla tavalla. Toisaalta taas eteneminen on helppoa, koska ruokien punnitseminen, pakkaaminen ja syöminen tulevat jo aika mukavasti rutiinilla. Iltaisin on aina pieni nälkä ja energiatasot on melkoisen matalalla. Nyt voi kuitenkin ajatella, että enää himppasen reilu puolet ohjelmaa jäljellä, ja sitten mukautetaan ruokailuja jälleen! Tähän tulevaan 3,5 viikkoon kuuluu huhupuheiden mukaan vielä yksi tankkauspäiväkin, joten sitä odotellessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti