maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden viimeinen!

Vuoden viimeistä päivää viedään - jälleen. Kaikki tekevät suunnitelmia ja lupauksia tulevalle vuodelle, ja mikäs sen parempi tapa kääntää uusi lehti elämässä. Mietin tässä kulunutta vuotta ja pakko myöntää, että se on mennyt jokseenkin sumuisesti. Mitään maata mullistavia asioita ei ole tapahtunut, pääasiassa olen elänyt vain perus arkea. Vietin kyllä pitkästä aikaa kesälomaa mahtavassa seurassa, ja se jääneekin vuoden 2012 kohokohdaksi.

Tumblr_mfv794ehhp1r71tqgo1_500_large

Milläs mielellä suuntaan vuoteen 2013? En yleensä harrasta uuden vuoden lupauksia, mutta nyt ajattelin tehdä muutaman täysin saavutettavissa olevan tavoitteen ja joitakin päätöksiä tulevalle vuodelle. Tässä tärkeimmät.

1. Se klassinen, eli terveellisemmät elämäntavat ja painon pudottaminen. Lähden kuitenkin nyt liikkeelle hyvinvoinnista ja hyvän olon tavoittelusta, eli fiiliksen mukaan mennään. En halua soimata itseäni kuluvan vuoden epäonnistuneesta projektista, vaan otan siitä opikseni ja tähtään kohti uusia tavoitteita. Käytännössä tämä tarkoittaa säännöllisiä ruokailurytmejä, monipuolista liikuntaa, kehonhuoltoa, sopivassa määrin hemmottelua ja juhlintaa. Haluan oppia ymmärtämään, että esimerkiksi herkut eivät katoa maailmasta mihinkään, vaikka niitä ei söisi kerralla tolkuttomasti. Eli kohtuutta, kohtuutta. Mielestäni Jennie blogissaan My Project: Me on hienosti osoittanut, että fiksuilla valinnoilla saa välillä herkutellakin pienillä määrillä, ja silti tulosta tulee hyvin. Muutenkin kyseinen blogi on erittäin inspiroiva monine kuvineen.

103864335126496705_cin7swuz_c_large

2. En oksentele enää ollenkaan. Tähän asti olen toisinaan herkuttelun jälkeen oksentanut tahallani, siis noin kerran kuukaudessa. Nyt ei tätä enää. Haluan kohdella itseäni hyvin.

3. Panostan opintoihini entiseen malliin. Pyrin tekemään tehtävät ajallaan ilman viime hetken paniikkia. Tässä olen onnistunut tähänkin asti ja aion jatkaa siis samaan malliin.

 2333814_6937145-plwfr2_b_large

4. Ajattelen enemmän itseäni. Itsekästä, ehkä! En halua elää ketään toista varten oman hyvinvointini kustannuksella. Olen siis edelleenkin sinkku, ja haluan viettää aikaa hyvässä seurassa, muita kunnioittaen mutta silti toteuttaa itseäni ja omia unelmiani.

5. Haluan matkustaa. En vielä tiedä miten tai minne, mutta reissua on joka tapauksessa luvassa. Tämä liittyy tuohon edelliseen kohtaan myös, nyt on aika tehdä niitä juttuja mistä itse nautin.


 457467274618637633_87w2qetn_c_large


 Tällaisilla suunnitelmilla uuteen vuoteen. Nyt vuoden viimeinen salitreeni, sitten valmistautumaan illan säpinöihin! Nauttikaa ja olkaa fiksusti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti