perjantai 1. helmikuuta 2013

Vapaa viikonloppu!

Otsikon mukaisesti vietän vapaata viikonloppua, ja se alkoi jo tänään. Ohjelmassa oli 55min aamuaerobinen, check! Muuten aamu onkin mennyt ihan reisille lööbaillessa, blogeja lukiessa ja omaa muokkailessa. Teen tässä kovasti lähtöä salille, jotta saisin tällä viikolla sitten kaikki treenit ohjeitten mukaisesti tehtyä.
 
972dc0c75bfa3c515991fe03ca7d7cec_large
 
Huomenna on luvassa myös lenkkelyä, mutta salitreeniä FitFarm ei tankkauspäivälle suosittele. Hieman kummastelin tätä, mutta tehdään kuten neuvotaan ja vedetään salilla tänään sekä sunnuntaina sitten huomisenkin edestä!
 
 
Batrsojcyaaptmv_large
 
 
Varasin ensi viikolle ajan kehonkoostumuksen mittaukseen. Hieman hirvittää! Alkuun ajattelin, että menen mittaukseen vasta SD:n jälkeen, Liten alussa, mutta ensi viikolle oli läheisellä kuntosalilla hyvä tarjous, joten menen sinne. Voin sitten keväällä Liten loputtua ottaa mittauksen uusiksi ja katsoa millaista kehitystä tulee. Olen itse sen tyyppinen, että kaikki "hifistely" motivoi minua. Mitat, grammat, prosentit ja muut ovat mielestäni kiinnostavia. Tästä syystä varmaankin innostun myös kaikenlaisista lisäravinteista ja ruokien punnailusta. Toisaalta tämä voi olla myös ansa, koska esimerkiksi vaakaan olen vähän turhankin koukussa. Ajattelin haastaa itseni ja astua puntarille seuraavan kerran tuolla mittauksessa ja sen jälkeen vasta SD:n loputtua. Hui, mitenhän jaksan :D Mutta sitten luulisi motivaation olevan korkealla, kun ei tahdo pettyä loppumittauksessa. Ja eihän tässä ole enää kuin pari viikkoa jäljellä, joten haaste ei ole mahdoton edes minulle.
 
400861_480960591934257_665227686_n_large
 
Vielä asiasta musiikkivehkeisiin! Osaako kukaan lukijoista suositella salille hyvää mp3-soitinta/vastaavaa laitetta? Haluaisin kuunnella puntilla omaa musiikkia, mutta minulla ei ole siihen sopivaa laitetta. Sen pitäisi olla kohtuu hintainen (alle 100e mieluiten), kestää käyttöä kuntosalilla ja olla sen verran pieni, että menee salihousujen taskuun/voi pitää käsivarressa. Oma puhelin on niin iso, ettei sitä oikein voi pitää treenatessa mukana. Millaisia musiikkivehkeitä teillä siis on käytössä salilla?
 
Liikunnallista viikonloppua lukijoille :)

3 kommenttia:

 1. Mulla ei tällä hetkellä treenatessa kulje musiikki mukana ollenkaan. Tätä seuraavaa laitetta on kuitenkin kehuttu ja on varmasti toimiva tossa sun käytössä:

  http://www.apple.com/fi/ipod-shuffle/

  VastaaPoista
 2. Minulla on ollut jo vuosia joku sonyn pinkki mp3 soitin sellainen isohkon muistitikun näköinen ja kokoinen, perusmalli, mutta todella pieni ja kestää käyttöä, ja edullinenkin oli.

  VastaaPoista
 3. Hei, kiitos vinkeistä! Pitänee tehdä pieni kierros ensi viikolla kauppoihin ja vilkuilla noita :)

  VastaaPoista