perjantai 8. helmikuuta 2013

Jälleen perjantain!

Se on sitten taas viikonloppu aluillaan. Miten aika oikeasti juoksee tällaista vauhtia?! Vilkaisin tuossa ensi viikon ruokaohjelmaa Fitfarmin sivuilta, ja huh! Hiilarit vähenee entisestään, ja ruokamäärät tippuu jälleen. Ei toki mikään yllätys, mutta rankka viikko tulossa.. Toisaalta, se on vain seitsemän päivää, että eikös sen seiso vaikka käsillään jos tarve vaatii?
 
Johannas_008_5113d91eddf2b36c4348b28c_large
 
Aamu alkoi tänään suhteellisen positiivisessa tunnelmassa, nimittäin vaaka näytti lukua 60,1kg. Näin ollen olen suunnilleen samassa painossa kuin ennen vime lauantain tankkausta, siis tiistain toisesta ''tankkauksesta'' huolimatta. Ilmeisesti hiilarit sai sitten aineenvaihdunnan toimimaan ja toivottavasti tämä energia auttaa jaksamaan vielä tulevankin viikon.
 
Tumblr_mgmro3ysk41rlxwq5o1_500_large
 
Aurinkoista viikonloppua lukijoille :)

2 kommenttia:

  1. Kyllä sen viikon jaksaa vaikka seistä päällään, kuten totesit. Muakin hirvittää, mutta me selvitään kyllä! :) Jäi kommentoimatta aiemmin tuohon tiistaina tapahtuneeseen että elä oo häpeissäsi tai elä pode huonoa omaatuntoa. Se oli luonnollinen reaktio tilanteessa, jossa nälkä ottaa vallan ja kun kroppa tietää mitä nälässä on aiemmin tehty, niin se pistää toimimaan samoin nytkin. Mäkin olen repsahtanut tämän dieetin aikana, ja enemmän kuin kerran! Ja tankkauspäivä meni todellakin överiksi, mutten anna sen häiritä. Näitä tulee ja menee, onneksi meillä on koko elämä aikaa. Loppupeleissä tuokin oli vain yksi päivä monesta. Oon ihan varma, että sun paino laskee alle kuudenkympin vielä tämän viikon aikana!

    Tsemppii hitosti, ja hyvää viikonloppua myös <3

    VastaaPoista
  2. Ens viikon jälkeen onkii sit tämä operaatio paketissa. Vois ehkä uusia tän vielä keväällä, jos Liten jälkeen on vielä kiristeltävää ja fiilistä. Tai noh, kiristeltävää varmasti on :D

    En ihan hirveesti enää morkkistele tuosta tiistaista. Toki se harmittaa, mut ehkä siitä jotain opinkin. Toki oon tässä nyt pohtinu, että onko järkevää pudottaa ens viikolla kalorit niin alas kun ohjeissa on, kosska sillon tietenkin tuo ahmimisen riski kasvaa huomattavasti. Haluisin kuitenkii vetää tän kunnialla loppuun, joten varmaankin yritän. Tiedostan tilanteen ja sen että tuo jakso kestää vaan viikon. Ajattelin, että sit viikon päästä sunnuntaina voisin sallia itelleni jonkun pienen herkun, esim. jätskin/suklaapatukan/herkkuruoka-annoksen ja sit sen jälkeen maanantaina alottaa Liten. Aamupuuroa odotan jo nyt <3 Tsempit sullekin, yritetään yhdessä ni kyl me tää kunnialla viimeistellään :)

    VastaaPoista