sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Luovuttaja?

Dodiiinh! Viikonloppu on mennyt syntyjä syviä pohtiessa, spinnatessa sekä lenkkeillessä ja hyvin syödessä. Tuntuu, ettei suurempia kirjoiteltavia asioita ole ollut, kunnes...
 
*
*
*
*
 
 
... tulin päätökseen että lopetan SD:n kesken. Tuntuu pahalta luovuttaa, mutta luulen, että tämä on kohdallani nyt viisain ratkaisu. Ruoka pyörii mielessä koko ajan, mielialat heittelee, ahdistaa, itkettää, heräilen öisin nälkään, koko ajan on kylmä enkä meinaa jaksaa nousta portaita asuntooni tai saatikaan lenkkeilyttää koiraani.
 
Tumblr_mhcb53i9rt1r0mqlno1_400_large
 
Suurin syy lopettamiseen on se, että pelkään sortuvani jälleen ahmimaan ja oksentamaan jos vielä jatkan näin pienillä kaloreilla. Siirryn ensi viikolla siis Liten In Shape ohjelmaan, ja olen päättänyt tehdä siirtymisen siten että treenipäivinä syön Liten ohjeitten mukaan ja muina päivinä SD:n tämän viikon ohjeitten mukaan. Ja tässä tapauksessa treeneillä tarkoitan siis vain kuntosalitreenejä, aerobisina päivinä noudatan SD:n ohjeita. Ensi viikon jälkeen sitten jatkan pelkkien Liten ohjeitten kanssa.
 
Tumblr_mi0anr7pk01r86we0o1_500_large
 
Luovuttaminen näin viime metreillä ärsyttää itseänikin, ja minut saa kyllä tässä vaiheessa haukkua itsekurittomaksi paskaksi. Tästä huolimatta olen innoissani, saan alkaa treenata kovaa ja syömään aamuisin puuroa! Tulee kyllä ikävä myös aamurahkaa, mutta onneksi rahkakomboja saa Litessäkin syödä ilta- ja välipalalla. Hyvällä fiiliksellä siis mennään, vaikka lisääntyvät hiilarimäärät pelottaakin. Vaaka joutaa toistaiseksi kaapin päälle, astun sille seuraavan kerran kahden-kolmen viikon päästä. 

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä teet just oikein, ja ethän sä mitään luovuta vaan muutat vain vähän suunnitelmia itelles sopivammaks :) Tsemppii sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä! Itsellenihän minä tätä teen, joten turha ns. morkkistella muutoksesta. Pitää yrittää kuunnella kehoa itsepäisyyden sijasta :)

      Poista