perjantai 15. helmikuuta 2013

100.

100. postaus tähän blogiin! Jokunen kuukausi on siis tätä kirjoitellessa kulunut, harmillisesti tulosta ei kuitenkaan ole ihan toivotusti tullut. Kesään on kuitenkin vielä aikaa - joten projekti jatkuu!
 
 
C40bc21018874_large
 
Liteä on nyt jokunen päivä takana. Ruoka-annokset ovat reiluja, ja nälkä lähtee - mitään ongelmaa niiden syömisessä en ole kohdannut. Eli annoskoosta huolimatta kaikki menee alas. Tällä viikolla en ole jokaista ruokaa päässyt punnitsemaan, sillä olen kahdesti syönyt töissä linjastosta lounaan. Molemmilla kerroilla olen saanut sen veloituksetta, ja jotenkin en vieläkään osaa kieltäytyä lounaasta jos joku sen tahtoo minulle tarjota. Toisella kertaa esimieheni kustansi minulle ruoan, joka sisälsi kalapaloja, kastiketta, perunamuusia ja salaattia. Toisella kertaa ruokana oli jauhelihakastiketta, perunoita ja salaattia. Kummallakin ruokailukerralla valitsin ruokani siten, että hiilaria tulee kohtuullisesti, silmämääräisesti hieman vähemmän kuin oikeasti kuuluisi, reilu kasa salaattia ja sitten riittävä määrä pääruokaa. Tietenkään noilla aterioilla en ole saanut riittävästi proteiinia, minkä vuoksi olen päivän toiselle aterialle lisännyt lounaalta puuttuneen raejuuston. Näillä muutoksilla uskon, että mitään suurempaa katastrofia en ole saanut aiheutettua, ja pitäähän minun osata syödä tarvittaessa muuallakin kuin kotona - ja ilman ruokavaakaa. Miten lukijat selviävät vastaavissa tilanteissa? Syöttekö kiltisti tarjotun aterian vai kaivatteko laukusta omat eväät?
 
 
Snackcollage-950x950_large
 
Minulla on ruoan jälkeinen ongelma. Syön tällä hetkellä riittävän kokoisia annoksia, joiden jälkeen ei ole nälkä eikä ähky - mutta sellainen ärsyttävä ''voisin-syödä-vielä-jotain-pientä'' -fiilis on silti aina olemassa pääruokien jälkeen. En ole ennenkään harrastanut jälkkäreitä, joten en usko, että kyse voi olla vanhasta tavasta. Vaikuttaako hiilareiden lisääminen sitten näin, vai johtuuko olo siitä, että nyt pari kertaa lounas on ollut heikomman laatuinen? Ongelma on siis vaivannut lähinnä tällä viikolla, superdieetillä nälkä oli jatkuvaa :D Tänään ratkaisin naposteluhimon juomalla mukillisen sokeritonta mehukeittoa.. Ei terveellisin vaihtoehto, mutta parempi kuin ylimääräinen pala leipää, banaani tai joku muu himottava asia... Kuulostaako tutulta?
 
 
539621_497272300337554_435392634_n_large
 
 
Herkullista ystävänpäivää lukijoille!
 
Tumblr_mi7mhpzdjd1s3q2xzo1_500_large
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti