torstai 7. helmikuuta 2013

Morning sunshine?

Huomenta. Viikko on ollut vaikea tähän asti. Tankkauspäivä selkeästi sotki ajattelumaailmaani, ja arkeen palaaminen on ollut haastavaa. Tiistain pohjakosketuksen jälkeen en ole kuitenkaan lipsunut ruokavaliosta, mutta väkisinkin tämä tilanne ahdistaa. Näyttää nimittäin siltä, että en saa Superdieetistä minkäänlaisia tuloksia. Voiko kaksi päivää pilata yli kuukauden kovan työn? Ilmeisesti kun normaalipainon sisällä edetään niin tämä on mahdollista.
 
Body-brunette-cool-girl-favim.com-625966_large
 
Harkitsin jopa Liten lykkäämistä ja SD:n jatkamista, mutta en usko että se olisi järkevää. Isommat ruokamäärät mahdollisesti helpottaisivat myös herkkuhimoihin ja ruodussa pysyminen olisi helpompaa. Näin ollen vedän siis tämän 1,5 viikkoa napakasti Superdieetin ohjeilla ja siirryn sitten Liteen tavalla tai toisella. Vapaasyöntipäivää tuskin tuossa välissä pidän, ellei sitä todella vahvasti suositella Fitfarmin puolesta.
 
Liikunnat on tällä viikolla olleet ihan ok:
 
maanantai: aamulenkki, kuntosali
tiistai: lepo
keskiviikko: kotitreeni, iltalenkki
torstai: spinning, lyhyt lihaskuntoharjoitus salilla
perjantai: aamulenkki, kuntosali
lauantai: spinning
sunnuntai: aamulenkki, kuntosali
 
Loppu viikon liikunnat on siis vielä suunnitteluasteella, mutta tulevat toteutumaan!
 
 
Tumblr_mhstlkbcvh1rl2496o1_500_large
 

2 kommenttia:

 1. En usko että kaks päivää pilais mitään. Itelläki tuli pudotetut 0,9kg takasin tankkauspäivän ansiosta, eivätkä oo viä kadonneet, eiköhän ne kuitenkin katoa tuosta. Mut siis nää 5-6 viikkojen ruokamäärät on niin pienet, että en mä ainakaan oikein jaksa treenata, tai varsinkaan tehdä näiden viikkojen treenejä täysin. Pakko on ollut keventää niitä ja sit lisäks oon ajautunu lipsuun treeneistä muutenkin. Tää on oikein kerrassaan räpiköintiä.

  En mä tajua mikä järki siinä on että joka viikko laskee syöty energiamäärä ja joka toinen nousee hemmetisti treenien määrä. Ehkä siellä on aateltu tosiaan että tää on jokaiselle vain sellanen 6vkon jakso, jona aikana pääset sit tavotteesees. No mä nyt ainakin tiesin että se on käytännössä mahdotonta, että nää viimeset läskit katois tossa ajassa. En tiiä... Päätin ainakin sellasta että en pyri enää treenaan 4krt/vko, vaan niin että tekisin treenin joka toinen päivä (eli joka toinen vko on 3 treeniä, joka toinen 4) ja en ota hermoo jos en saa aamuaerobista tehtyä treenipäivän aamuna. Koitan tehdä niitäkin sen 4 mut jos otan koiran joku aamu mukaan niin sitten otan, enkä ota siitäkään mitään hermoo.

  Tän päivän tavote on selvitä näillä ruuilla (joka meni hieman pieleen jo kun söin yhden jälkkäripiparin sijaan 6 = 150kcal) niin että jaksaisin tehdä treenin välipalan ja Ateria2:n välissä. Todennäkösesti teen kotitreenin kun ahdistaa Treeni2:n raskaus :(

  Tää on kyl henkisesti aika koettelevaa, enkä oikein itteeni ymmärrä että miten mä nyt tavallaan "taas" oon tässä dieettitilanteessa, kun aina aikasemmin tälläsistä ei oo ollut kuin hallaa. Siis toki, pääsee tavotteisiinsa, ja nytkin oon kiinteytynyt aivan älyttömästi, mut siis millä hinnalla?!

  Jotenkin uskon, että pääsen ja pääsisin tavoitteisiini vähän keveämmälläkin suunnitelmalla. Mut aion kuitenkin nyt mennä tällä mitään muuttamatta ja tehdä kaiken parhaani mukaan kunnes tää virallinen SD-aika on ohi. Sen jälkeen muokkaan tästä omanlaiseni ja syön sen verta että jaksan liikkua, enkä oo tällänen aivoton tyhjäpäinen hämärän rajamailla -liikkuja, joka on vähän väliä ahdistunut, innostunut, masentunut, tyyni ja seesteinen, motivoitunut ja kohta sit taas joku pipari suussa. En voi tajuta siis tätä miten tää on vaikuttanut mun käyttäytymiseen. Niin ja tääkin on hauska, just ennen tätä kirjottamista olin ilonen ja motivoitunut, sit päätin ottaa piparin jälkkäriks joka olikin yhtäkkiä 6 piparia kunnes sain rasian pois. No sit hyväksyin että no 150kcal "liikaa" tänään, jos se jää siihen nii tää päivähän on sikahyvä! Ja sit tulin lukeen sun blogia ja nyt taas raivoon täällä että kuinka hölmö ohjelma :D hahah. Noh, sellasta myrskyisää on tää elämä nyt. Eteenpäin sano mummo lumihangessa!

  Ja siis mitä mä suosittelisin, niin ehdottomasti siirryt liteen vaan hetiviimestään kun SD on ohi! Se on varmasti paljon parempi setti normaalipainoiselle laihduttajalle, ellei ihan kenelle tahansa. Tai näin mä ainakin kuulopuheiden perusteella uskoisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on tää kyllä rankka setti. Toisaalta ymmärrän, ja kun eihän tämä ole kuin 6vk, joten jos tahtoo tuloksia niin ruokavalion on oltava tiukka. Täysin en kuitenkaan tajua treeniohjelman maratonsarjoja, luulis että tuloksia sai lyhyemmällä ja intensiivisemmälläkin harjoittelulla. Tehoja syö niin kovin, jos yks treeni kestää 1,5h.. Mut ammattilaisten tekemä ohjelma, joten jotain perää näissä varmasti on. Lähtökohtasesti tää on kuitenkin varmasti parempi niille, joilla sitä fättii on vielä enemmän.

   Itellekin tuo tunteiden ja mielitekojen heittely on niin tuttua. Välillä oon ihan fiiliksissä ja välillä taas niiiiin maani myynyt ettei mitään rajaa. Kyyneleet nimittäin valu silmistä kesken spinnitunnin, ja ilman mitään erityistä syytä - jotenkii nyt on vaan älyttömän herkässä mielentilassa. Kaikki yksityiselämän heittelyt ja sit tää ruokien rajottaminen yhdessä, niin tuntuu etten kohta jaksa enää esittää ilosta, pirteetä ja ihanaa nuorta naista. Välillä mietinkin, et onks tää vaan yks tapa hallita ahdistusta tää ruoalla ''leikkiminen''.

   Mut reilu viikko, sit mennään suuremmilla energioilla! Tsempit meille ja muille!

   Poista