sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Tankkauspäivä

Menikö överiks? Noh, menihän se vähän. Olin siis päättänyt, että en noudata annettua tankkausohjetta, vaan syön niitä juttuja joista itse todella pidän. Sitten tulikin tietysti valinnan vaikeus, haluan kaiken!
 
Bakingthings-026-580x434_large
 
Aamulla söin karjalanpiirakan - ostin näitä kaksi, mutta se olikin pahaa, joten toinen jäi syömättä. Lisäksi nautiskelin kauraleipää ja maitorahkaa banaanilla ja hieman suklaata. Välipalalla sitten söin sitä kauan himoitsemaani laskiaispullaa, ja ei, ei sekään maistunut niin hyvälle kuin mitä olin odottanut. Lounaan ja päivällisen virkaa toimitti jälleen kauraleipä sekä 15cm subi. Itaa kavereitten kanssa viettäessä napostelin sitten irtokarkkeja ja sipsejä ilman huonoa omaatuntoa.
 
 
61672287_large
 
Olo oli sanalla sanoen hirveä illalla, mutta jostain syystä piti syödä vaikka ei varsinaisesti tehnyt mieli. Jämät heittelin jo pois, mutta kaappiin jäi yksi avaamaton sipsipussi - miten saan sen myös pidettyä avaamattomana? Eilisen illan ällötyksen ja tämän aamuisen pöhötyksen kun muistaisi jatkossa, niin ei ehkä herkkuja niin kovin enää tekisi mieli.. Jostain syystä herkut eivät maistuneet yhtään niin hyviltä kuin ajattelin, oikeastaan ainoastaan subi, suklaa ja jotkut irtokarkit olivat oikeasti hyviä ja maukkaita.
 
A8ufzx_ceaayfdj_large
 
Nyt koittaakin se Superdieetin vaikein vaihe, eli ruotuun palaaminen. Miten helppo tästä olisikaan jatkaa napostelua, vaikka herkkuja ei erityisesti mieli teekään. Nyt siis hillitön parin viimeisen viikon tsemppi päälle ja ensi viikon ruokalistaa suunnittelemaan!
 
 
602955_418846211527001_935929754_n_large

1 kommentti:

  1. Mullakin meni tankkaus ohi ohjeen mitä suurimmilta osin. Ainoa ruoka, jonka taisin syödä listalta oli aamupuuro :D Mikä ei sekään ollut yhtä hyvää kuin jos ois saanut suolaa sekaan...

    Mut nyt on taas uus viikko ja energiavarastot täynnä, kyllä me vedetään tää loppuun saakka vaikka ois mikä! Pepsi Maxia on varattu jo kaappiin mahdollisia nälkäkohtauksia ja makeanhimoa varten. Ja Funlight-mehuilla aion maustaa vettä välillä koska se on kanssa niin nam :p Suosittelen, ellet oo jo noita mehuja käyttänyt.

    VastaaPoista