torstai 21. helmikuuta 2013

Hellouu

Hei uusille ja vanhoille lukijoille - teitä on jo 20! Hämmästelen kyllä, miten jaksatte lukea tällaista ei-niin-hyvin etenevää projektia.. Ihanaa silti, että kiinnostaa :) Antaa tsemppiä, kun on tilivelvollinen jollekin!
 
Tämän päiväinen ruokailu ei ole Liteä nähnytkään. Olen syönyt maustamatonta jogurttia, mysliä, riisikakkuja margariinilla ja leikkeleellä, riisifrutin ja klementiinejä. Maha ja pieni lämpö vaivaa vieläkin, joten ruoka ei meinaa mennä alas millään. Edellä luetellut ainekset on ainoita, joita olen voinut kuvitella syöväni. Maha on uskomattoman turvoksissa.. Syytin tästä ensin leipää, mutta nyt epäilen normaaleja maitotuotteita - eli tämän päiväiset ruoat on ehkä olleet pahinta mahdollista.. Huomenna siis ilman maitotuotteita (eli kauppaan ostamaan vähälaktoosisia) ja ilman leipää, jos olo on silti näin tuskainen, alan syyttää kaikkia viljatuotteita. Tai sitten tämä on vain joku ohi menevä vatsapöpö, joka ei aiheuta oksentamista. Huoh, mistä minä tietäisin??
 
Mitään kertomista ei tämän enempää ole, päivä meni ensin kaupungilla ja sitten koulussa. Huomenna salille, jos vointi sallii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti