keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Väsynyt, vetämätön, nuutunut

Otsikossa kiteytyy tämän hetken fiilikset. Olossa ei ole kehumista, ja massukin vaivaa edelleen. Pientä lämpöäkin on ollut ilmoilla, joten tällä viikolla treenit jäävät ehkä hieman vähemmälle. Tiedän levon tärkeyden, etenkin kun sairastaa, mutta en millään malttaisi olla pois salilta.
 
 
Weheartit3_51117a05ddf2b3134ad5ef3a_large
 
 
Tuntuu jotenkin pakkomielteiseltä, että haluan treenata, en niinkään ilon vuoksi, vaan siksi että pitää. Ei sillä, olen kyllä nauttinut treenaamisesta mielettömästi, mutta nyt viikko-kaksi on ollut yhtä siirapissa tarpomista. Treenit ei kulje, tekniikat kusee, nukun huonosti, ruoka ei maistu.. Liikaa stressiä?
 
 
55de6a9272aa11e2b07922000a1fbd9b_7_large
 
 
Olen hieman muutenkin pohtinut tätä kulunutta alkuvuotta. Kouluhommia on enemmän kuin koskaan, töitä riittää ja liikkuminenkin on ollut jokseenkin suorittamista. Harkitsin, että pitäisin niin sanotun kevyen viikon jossain vaiheessa. Kävisin vain kehonhuoltotunneilla, kevyessä spinnissä ja pitkillä kävelyillä. Näin keho saisi palautua kunnolla alkuvuoden melkoisen tiiviistä treenaamisesta. En kuitenkaan tiedä kestäisikö pääni tuollaista viikkoa... Uskaltaisinko ottaa rauhallisesti? Kuinka usein muut pitävät tällaisia kevyitä jaksoja? Tiedän, että tulokseni ei siitä katoaisi - päin vastoin, todennäköisesti saisin sekä uutta treeni-intoa että voimaa kun keho saisi välillä kunnolla lepoa. Pää vastustaa silti... Harkintaan siis tällainen, ainakin jos nihkeily jatkuu!

2 kommenttia:

 1. Voi sinuu... <3

  Mä pidän kevyitä viikkoja normaalisti joka 4. viikko. Kolme viikkoa siis kovenevaa treeniä, 4x sali ja 2-4x aerobinen ja 4. viikkona maksimissaan pari salilla käyntiä vauvapainoilla ja paljon venyttelyä, saunaa, kevyttä kävelyä... Pää on aika kovilla välillä, varsinkin kun rauhallisesti ottaminen ei ole munkaan vahvimpia lajejani, mutta kyllä se palkitsee seuraavalla viikolla kun on saanut levätä. Joten suosittelen läpimästi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime viikko menikin sitten hieman leppoisemmissa tunnelmissa - salikäyntejäkin tuli vain kaksi. Toisaalta olin myös kipeänä, joka voi osaltaan selittää vetämätöntä oloa. Tämä viikko on kuitenkin alkanut paremmin, ja varmaankin lähitulevaisuudessa pidän ihan suunnitellun kevyen viikon, etenkin jos kroppa alkaa tuntua nuutuneelta.

   Tsemppiä sullekin kevääseen :)

   Poista