maanantai 11. helmikuuta 2013

Liten alkumetreillä

Liten In Shape -ohjelma alkoi kohdallani tänään. Ruoka on ollut hyvää! Aamupuuro ei mahdu lautaselle lisukkeineen ja lounaalla sekä päivälliselläkin saa nautiskella oikein reilun kokoiset ateriat. On luksusta saada syödä värikkäitä kasviksia ja suhteellisen runsaasti hiilareitakin, etenkin näin treenipäivinä.
 
 
Tumblr_mi2d3a0zfc1qgia0do1_500_large
 
 
Olo on jokseenkin sen mukainen mitä saattoi odottaakin, tuntuu että tursun yli vaatteistani, maha röllöttää, jenkat on suuremmat kuin koskaan ja naamakin näyttää leveältä. Kaikesta voi siis päätellä, että keho nappaa juuri nyt aika mukavasti nesteitä aina kun ruokavalio muuttuu. Onkohan järkevää opettaa kehoa esimerkiksi matalahiilariseen ruokavalioon, kun sen lopettamisen jälkeen reaktio on tämä? Nyt pitää vain luottaa ammattilaisiin ja vertaisiin; turvotus kyllä laskee ja aineenvaihdunta kiihtyy huippuvauhtiin kun keho tottuu saamaan hiilareita tämän verran.
 
 
055ee89544a41d7f0ca2c97abf8fb4fd_large
 
Kokkailin aamupäivällä muutamat ruoat valmiiksi, ja tällä viikolla syödään sitten kalkkunaa riisillä, seitiä perunoilla, porkkanaraastetta, kurkkua sekä pakastevihanneksia. Nämä siis kaikkien aamupuurojen, rahkojen, raejuustojen ja marjojen lisäksi. Nälkää ei toistaiseksi ole tullut, mutta eiköhän sekin hetki vielä tule kun keho alkaa taas toimia täysillä tehoilla :)
 
 
Tumblr_mi0sbi52gg1qe041ao1_500_large
 
Tein tänään myös Liten ensimmäisen salitreenin. Vuorossa oli siis olkapää-rinta päivä, ja kyllä osui ja upposi! Mahtavuutta jaksaa ensinnäkin treenata täysillä ja tehdä uutta ohjelmaa sekä saada tehdä ns. normaaleja 8-15 sarjoja! Huomenna vuorossa on aamuaerobinen lenkin muodossa ja illalla näillä näkymin spinniä tai BodyAttackia. Viikko on siis lähtenyt käyntiin jokseenkin ristiriitaisissa tunnelmissa, mutta kohti tavoitteita edetään!

3 kommenttia:

  1. Tsemppiä Liteen! Turvotus lakkaa kyllä, pääasia että himot pysynee ainaki paremmin kurissa kun saa syödä reippaammin ja jaksaakin tehdä juttuja paremmin :) En yhtään tuomitse sua, vaikka SD ei osaltasi jatkunutkaan. Mielestäni teit oikean päätöksen. Ei elämän kuulu pyöriä nälän ja ruoan ajattelun ympärillä, kun helpommallakin pääsee.

    VastaaPoista
  2. Annie puhuu asiaa! :) Olin tulossa sanoon samoja juttuja :D Sun juttus kuulostaa oikein hyvältä! Onko siinä Litessä ideana, että ruvetaan vähentään hiilareita tai kaloreita yleensä kun viikot etenee? Muuttuuko ruokavalio viikottain vai? Jep kyllä vaihtelu vaan virkistää aina! :) Hyvää viikkoo sulle!

    VastaaPoista
  3. Kiitos :) Ajattelin, että itsellenihän minä tätä teen ja vaikka hieman luuserilta tuntuukin, niin pitää olla järkevä ja kuunnella kehoa.

    VastaaPoista