keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Dream Body

Huhhei, olipas melkoinen jalkajumppa tuo Liten toinen salitreeni! Aamulla kävin sen tempaisemassa, ja kyllä tuntuu - ja varmasti tuntuu myös huomenna! Ihanaa treenata kovaa :) Toisaalta olisin voinut ehkä treenata vielä kovempaakin, sillä hyvästä tuntumasta ja askelkyykkykuolemasta huolimatta paukkuja jäi vielä vähän jäljelle. Ohjelma on kuitenkin vielä ns. sisäänajovaiheessa, kun teen sitä ensimmäistä kertaa, joten painojen kanssa on hieman hakemista. Pitää muuten hankkia jonkinlainen treenivihko, niin muistan käyttämäni painot ja voin seurata kehitystä! Millainenhan olisi hyvä?
 
 
Tumblr_mi4kr3ke3a1s39eoto1_500_large
 
Superdieetin mentaalivalmentaja Varpu kirjoitti tsemppiviesteissään muun muassa tavoitteista ja niiden tärkeydestä. Olen itse aiemminkin myös täällä blogin puolella pohtinut omia tavoitteitani. Olen tullut tulokseen, että omat tavoitteeni ovat jokseenkin epämääräiset, esimerkiksi terveellisten elämäntapojen omaksuminen ei kerro mitään siitä, mitä todella haluan oppia. Olen siis yrittänyt ajatella konkreettisempia ja selkeämpiä tavoitteita keväälle. Tässä hieman hahmotelmaa niistä.
 
 
560046_265891853541910_450242850_n_large
 
 
1. Säännöllisen ruokarytmin oppiminen. Mielestäni tämä on hyvällä mallilla - keho kyllä vaatii ruokaa nykyisin jo muutaman tunnin välein.
 
2. Uskallan syödä riittävästi - eroon hiilarikammosta. Haluan syödä terveellisesti, ja tiedän että ravitsevaa ruokaa saa syödä paljon!
 
3. Eroon vaaka-addiktiosta. Nousen vaa'alle vain pari kertaa kuukaudessa ja luotan myös mittanauhaan, kuviin ja peiliin.
 
 
Workout-motivation-1_large
 
4. Herkkutelu kohtuuteen. Eli ei övereitä edes herkkupäivinä, vaan syön niitä herkkuja joita todella haluan - ja normaalin ruoan lisäksi, ei sen tilalle.
 
 
Tumblr_mi2tz5eg8b1s5qw8jo1_400_large
 
5. Vatsan pystyviivan erottuminen. Kuulostaapa koomiselta :D Mutta ensimmäinen askel kiinteän keskivartalon saavuttamisessa minulle on haave siitä, että vatsalihasten keskiviiva erottuisi edes osittain.
 
 
Tumblr_mgbi77jtcx1s2cpfro1_500_large
 
 
6. Reisistä ''ratsastushousut'' pois! Eli reiden yläosasta ylimääräinen rasva helvettiin!
 
7. Lihaserottuvuutta selkään ja olkapäihin. En ole koskaan ollut innokas yläkropan treenaamisessa salilla, mutta nyt haluan lihaa selkään ja olkapäihin, ja rasvaa pois, jotta ne lihakset vielä erottuvatkin!
 
 
Tumblr_mgdmmbsoax1rl7d1no1_500_large
 
 
Tulipas monta kohtaa. Nämänhän voi kiteyttää ajatuksiin; kiinteytyminen, rasvaprosentti alemmas ja terveellinen ruokavalio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti