maanantai 25. helmikuuta 2013

Punttia ja kokkailuja

Viikonloppu hujahti ohi aivan hetkessä! Vietin molemmat päivät tiiviisti työn merkeissä, mutta silti lauantaina ehdin kaverinkin luona pyörähtämään. Vaikka nätisti olinkin (eli ilman alkoholia) niin myöhään valvominen verotti vielä tänäänkin tehoja. Kävin kuitenkin tekemässä pienen salitreenin ja hoidin kauppailut sekä pääruokien kokkailut siten, että ennen torstaita ei paljoa tarvitse keittiössä aikaa viettää.
 
 
Tumblr_mirbyfgpm31s6668xo1_500_large
 
Tein jauhelihaa ja riisiä päivällisiksi, yhdelle aterialle riisi korvautuu makaronilla ja lounasrasioista löytyy tällä viikolla broileria ja lohta, joiden lisäksi nautin treenipäivinä myös leipää. Salaattia taioin ison kulhollisen ja siihen laitoin porkkanaa, kurkkua, tomaattia, makeaa paprikaa, jäävuorisalaattia sekä kesäkurpitsaa - siis kaikki jämät sekä vähän muuta. Salaatti ei toki riitä moneksi päiväksi, mutta sen loputtua löytyy pakastimesta erilaisia vihanneksia. Nyt kun kaikki lämpimät ruoat on lähipäiville punnittu ja purkitettu, säästyn jatkuvalta tiskaamiselta ja ruokien miettimiseltä. Lisäkis toki heitän sekaan aina öljyt ja raejuustot, sekä aamu-, väli- ja iltapalat sekoittelen annos kerrallaan. Valmiiksi kokkailu kuitenkin helpottaa toivottavasti mukavasti ruodussa pysymistä ensi viikolla.
 
 
76963753_large
 
Alkaneella viikolla ei pitäisi olla mitään ihmeellistä tiedossa, paljon koulua ja liikaa töitä, kivasti treeniä ja arkea. Huomiselle suunnittelin reippaan aamuaerobisen, seuraavan kerran salille sitten keskiviikkona. Toivottavasti puntti kulkee hieman viime viikkoa paremmin. Nyt ohjelma on kuitenkin tuttu ja koen olevani täysin terve, joten suhtaudun luottavaisesti tavoitteeseen saada neljä salia, kaksi aamuaerobista ja kaksi spinniä/aerobista ryhmäliikuntatuntia. Ihanaa kun ilmat lämpenee ja aamuisin on jo valoisaa, niin jaksaa köpötellä ulkonakin!
 
Asiasta aidanseipääseen, osaako joku suositella juotavan makuista, tehokasta treenilataria? Harkitsin tilaavani Mannisen Maniaa, mutta harkitsen vielä...

2 kommenttia:

  1. Scitec big bang on kuulemma hyvää, ja kallista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole tällaisesta kuullutkaan, kiitos vinkistä! Tosin hinta voi olla esteenä tuon hankkimiselle, jos kovinkin kallista sitten on..

      Poista