sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Haaveita


Haaveilen täydellisestä vatsasta - kukapa ei?
Erityisesti tulevalta vartaloltani tahdon litteää, kiinteää, sopivasti lihaksikasta vatsaa ja pyöreää peppua. Nyt alkuun hieman vatsahaaveiluja.Motivational-weight-loss-quotes_large
http://weheartit.com/entry/40313287/via/emmakrosendal

Käyn pientä kamppailua itseni kanssa. En osaa päättää, tahdonko naisellisen pyöreän, ja silti kiinteän vartalon, vai tiukan ja todella timmin, melko rasvattoman kehon? Lihaksien kasvattaminen vaatii ns. ''massakautta'' jolloin syödään himppasen kulutuksen yli ja annetaan lihaksien kasvaa rankan treenaamisen tuloksena, tässä samalla yleensä tulee myös hieman rasvaa lisää. En ehkä ole valmis tuohon nyt, vaan ensin tavoittelen vain kiinteää kroppaa ja myöhemmin sitten kasvatan lihaksia, jos sitä silloin tahdon - onhan lihaksikas vartalo kuitenkin kaunis.
Mutta mistä johtuu, että miehet eivät yleensä pidä melko rasvattomasta, kireästä naisesta? Siis toki hajontaa löytyy, mutta miehet, joita itse olen tavannut, ovat suhtautuneet nihkeästi lihaksikkaisiin naisiin, eikä tarvitse puhua vielä mistään fitness naisista. Oma päätökseni ei kuitenkaan ole miesten syytä tai ansiota, vaan ihan itsenäinen valinta :)


Tumblr_mbnynigrxt1ryumjuo1_500_large
http://weheartit.com/entry/40286001/via/mariannebreivik


Alla oleva on aika unelma... Varmaan aika monen muunkin mielestä?

Bg_187579595_large
http://weheartit.com/entry/40268544

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti