maanantai 22. huhtikuuta 2013

Ei kirjoitettavaa..

Kuten otsikkokin kertoo, nyt ei juurikaan ole kirjoitettavaa. Arki rullaa, paino on hieman laskusuunnassa, mikä on tietenkin positiivista. Tuntuu, että maha on muuttunut sellaiseks löysäksi mössöksi - Jutta ja superdieetit ohjelman mukaanhan tämä tarkoittaa sitä, että läski on tekemässä joukkopakoa kehostani. Jei. Tahdon uskoa tuohon :D
 
Large
 
 
Alkava viikko on aikataulullisesti hyvin haastava, sekä töitä että harkkaa riittää, joten en tiedä kuinka ehdin liikkua. Tavoittelen kuitenkin kolmea salikertaa ja kolmea aerobista ryhmäliikuntaa. Toivotaan, että saan hommat sellaiseen malliin että tämä toteutuu.
 
 
Viime päivinä on hieman nälkä vaivannut. Kroppa tuntuu kutistuvan, vaikka luvut ei siitä kerrokaan. Nyt tekee kuitenkin mieli syödä vähän kaikkea, ja etenkin normaalia ruokaa suurempia annoksia. Odotan jatkuvasti seuraavaa ruokailua :D Varmaan vapun tienoilla pidän taas vapaasyöntipäivää, jos siihen asti pysyn ruodussa. Ja pysynhän minä kun niin päätän - sitten voin hyvällä omalla tunnolla nauttia vappuherkkuja. Ja ehkä hieman alkoholia. Tärkeintä on vain pitää huoli, ettei mässyttely veny pitkäksi, ja että en erityisemmin morkkistele siitä.
 
Large
 
 
Nyt ei kuitenkaan ole suurempia infottavia asioita - voisin vielä ennen vappua napata muutaman kuvan ja vilkaista, onko kehossa tapahtunut muutosta sitten vuoden alun. Tsemppiä kavereille tulevaan viikkoon! 

2 kommenttia:

  1. Jee hienoa hienoa! :) Kiva että kuuluu ihan hyvää! Joo täälläkin on vähän samat ajatukset, että jos vappuna sitten ottais rennosti ja siihen saakka ihan fiksuna :) Jep löllö läski on hyvä merkki :D Keep it going!!

    VastaaPoista
  2. Mut löysä läski on ällöttävää, toivottavasti se lähtee ja nopeasti :D En nimittäin ennen ole havainnut, että minulla on tämän luokan pömppis, eli vyötärö varmaan kapenee ja alamaha näyttää hirvittävältä.. Nooh, etteenpäin taas!

    VastaaPoista