torstai 4. huhtikuuta 2013

Kun kaikki sujuu

Pitkästä aikaa taas oikein hyvä fiilis projektista kaikin puolin! Eilen jumppasin salilla jalat ja tänään kävin heti aamusta tekemässä rinnan ja olkapäät. Treenit kulkee uusilla ruokaohjeilla varsin mallikkaasti. Syömällä säännöllisesti ja riittävästi hiilareita saa aivan ihmeitä aikaa salilla, tuntuu että energiaa on vaikka muille jakaa! Tämä onkin ollut jännittävä huomata, sillä niin moni tuntuu niitä hiilareita karttelevan, ja todellakin itse kuuluin aiemmin samaan porukkaan. Toistaiseksi mennään kuitenkin näin kerta painokin putoaa tasaista tahtia ja homma toimii.
 
 
8ee5cdf89ce911e2a8b322000a1f9691_7_large
 
 
 
Äsken kävin vielä aamuisessa auringon paisteessa lenkittämässä koiran ja tämän päivän liikunnat alkaakin olla paketissa. Huomenna reenaan varmaankin selkää tai käsiä, lauantaina pääsen sitten treffailemaan pt:tä ja suunnittelemaan uutta liikuntaohjelmaa. Odotan sitä jo kovasti, vanha saliohjelma maistuu jo puulta. Kuinka usein muut vaihtaa saliohjelmaa? Tuntuu, että suhteellisen yleistä on tehdä joka kerralla jollain tapaa erilainen treeni, ilman varsinaista säntillistä ohjelmaa määriteltyine toistoinen ja painoineen. Kroppa tarvitsee jatkuvasti uutta ärsykettä kehittyäkseen, joten tuollainenkin tapa treenata voi olla oikein toimiva. Itselleni kehitystä on helpompi seurata, kun ohjelma on suunniteltu, mutta nyt jotain uutta kivaa kaipaan! Pientä sähäkkyyttä kevääseen ;)
 
Tumblr_mj7ur7ysnd1rgft4uo1_500_large
 
Nyt pariksi tunniksi koulunpenkille ja sitten itsenäistä opiskelua ja lisää ruokaa ääntä kohti!


1 kommentti:

  1. Itsekkin kokeilin karppibuumin aikana olla ilma hiilareita. Kyllä laihduin ja nopeasti, mutta ei sopinut minulle. Kyllä niitä hiilareita tarvitsen. Kokeilemalla oppii mikä on parasta. :) Gluteenitonta haluisin myös kokeilla ihan huvikseen, koska siitä on niin paljon ollut juttua kuinka gluteeni on pahaksi ihmiselle, lähipiirissäkin.

    VastaaPoista