maanantai 8. huhtikuuta 2013

Maanantai aamuna..

Ei ole kuitenkaan krapulaa tai vapinaa, vaan aamulenkkiä ja raejuustopuuroa! Mahtifiiliksissä alkaa siis uusi viikko. Kävin kävelemässä noin 50minuuttia reippaasti tuolla raikkaassa aamusäässä. Viime viikolla aamuearoja tuli pyöreä nolla - samoin kovatehoisia ryhmäliikuntoja. Syynä on yksinkertaisesti ikävät työvuorot, jotka esti iltajumppailut. Tästä huolimatta kävin muutaman pidemmän lenkin koiran kanssa, ja salille pääsi normaalisti.
 
 
Tumblr_lzwgj0zx221rol97no1_500_large
 
 
Tällä viikolla päätin panostaa erityisesti tähän aerobiseen puoleen. Tänään tuli siis aamulenkki, samoin huomenna ja keskiviikkona on tarkoitus ulkoiluttaa koiraa ja lenkkareita heti aamusta - jälleen töitten takia. Viikon suunnitelma näyttää tältä
 
Maanantai: aamulenkki + salilla jalat
Tiistai: aamulenkki (huoltava sali, tekniikkaharkkoja)
Keskiviikko: aamulenkki + spinni tai steppi
Torstai: salilla rinta-hauis-olkapää
Perjantai: lepo
Lauantai: salilla selkä-ojentaja-vatsa
Sunnuntai: spinning
 
 
Tumblr_mkv5zrknnp1rqlia6o1_500_large
 
 
Suunnitelma on varsin realistinen ja omaan silmään aika hyvä muutenkin. Miltä muiden mielestä näyttää? Tällä hetkellä ohjaajan ohjeissa sanotaan, että viikossa pitää tulla kolme salia ja kolme aerobista. Noita aamulenkkejä en ihan laske parhaaksi aerbiseksi, ne ovat lähinnä palauttavia ja peruskuntoa parantavia. En siis juokse, vaan kävelen reippaasti.
 
 
Tumblr_m0bdzodmef1rpmdf4o1_500_large
 
Paino putoaa noin 400-600g viikossa, ja tuntuu että kroppa tiivistyy, hitaasti mutta kuitenkin. Nyt kokeilen miten jaksan noita aamulenkkejä vedellä ja miten ne vaikuttavat kroppaan. Tästä on hyvä jatkaa! Tsemppiä alkaneeseen viikkoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti