keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Ei niin kuin elokuvissa..

Noh, maanantaina tein hienon suunnitelman - joka hienosti kusee. Eli aamuaerobisia ei tullut eilen eikä tänään, ja syynä on muuttuneet työvuorot. Hätä ei kuitenkaan ole suuri, vaihdan vain päiviä jolloin ne suoritan.
 
Tumblr_mkwc1h5hoh1sncpp8o1_1280_large
 
Tällä hetkellä on koulussa opparin takia ja töissä muutenkin hirvittävää kiirettä. Tästä johtuen kroppa tuntuu aika väsyneeltä. Yritän siis pitää huolta myös levosta ja kehonhuollosta. Liikkumisintoa on tolkuttomasti, pitää hillitä itsensä ettei jumppaile ihan joka päivä :D Ruokapuolikin sujuu, sen suhteen olen yllättynyt että tämä on näin helppoa. Miksi kukaan ei kertonut aiemmin, että syödä voi paljon ja silti pudottaa painoa? Ja että riittävästi syömällä kroppa toimii, jaksan liikkua ja tehdä duuneja hyvin. Fiilis on aikas mieletön :)
 
 
Tumblr_mjxi8aious1s8qvqzo1_500_large
 
Nyt pitää taas kiiruhtaa koulua ja sitten töitä kohti, joten ei tämän enempää tänään!

2 kommenttia:

  1. Todella moni ajattelee laihtuvansa sillä, että jättää syömättä, vaikka nimenomaan syömällä laihtuu. Kunhan laittaa oikeita ruoka-aineita suuhun. :) Hyvä että olet nyt sen hoksannut myös. Muista levätä, ettei kroppa kärsi puuttuvan levon takia!

    VastaaPoista
  2. Ite noudatan nyt GFG:tä ja yllätyin siitä, kuinka paljon ja usein voin syödä ja kaihtua samalla! Ruokaa saa natustaadieetilläkin ihan tarpeeksi kun syö vain oikeanlaksta safkaa:)) tsemppiä sulle painonpudotukseen!:)

    VastaaPoista