maanantai 15. huhtikuuta 2013

+200g

Tuo +200g on se maaginen grammamäärä, joka on vielä jäljellä lauantaina herkuttelusta. Eli vuorokaudessa turvotuksesta hävisi suunnilleen 1,5kg. Jei, olen varovaisen positiivinen sen suhteen, että herkutteluhan saattoi tehdäkin ihan hyvää. Nyt siis odottelen, että paino putoaisi hieman nopeammin, koska viime viikolla ilmassa oli hieman jumitusta.
 
Tumblr_ml8u8dpujr1s1tu0eo1_400_large
 
Painon vahtiminen ei ehkä ole järkevää nyt, mutta en osaa siitä luopuakaan. Tai siis, painon pitäisi kyllä pudota, koska tavoitteena on pudottaa rasvoja ja kuntosalia ym. aktiviista liikuntaa olen harrastanut jo sen verran kauan, että mitään radikaalia lihaksen kasvua ei ole odotettavissa salitreeneistä huolimatta. Aloittelijalla siis voi hyvinkin rasvat palaa ja lihas kasvaa, jolloin paino ei juurikaan putoa, mutta kun on pidempään harrastanut, niin lihaskasvu on hidasta - jokunen kilo vuodessa korkeintaan ja sekin yleensä plussakaloreilla. Eli siis odotan, että paino putoaa hitaasti mutta varmasti. Pitäisi vain ymmärtää olla kärsivällinen, koska kun pudotetaan rasvoja, on painon liikkuminen hyvin hidasta, eli noin 300-500g/vk.
 
 
Tumblr_mjiift06tu1rjf3ito1_500_large
 
Olipas epäselvä teksti, toivottavasti joku saa sieltä pointin kaivettua :) Aurinkoista viikon alkua!

1 kommentti:

  1. Kannattaa ottaa mieluummin mittanauhalla mittoja (mutta niitäkin kerran kuussa), kuin katsella vain vaakaa, kun nauhassa se muutos herkemmin sit näkyy! Ja on todenmukasempaakin :)

    VastaaPoista