lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulukuu

Joulukuun ensimmäistä mennään. Eilen aamulla painoa oli hieman yli 59kg, mutta tänään on taas lauantai. Moni laihduttaja tietää mitä se tarkoittaa - repsahtelua. Tänään on ystäväni pikkujoulusynttärijuhlat, joissa viina virtaa ja pöydät notkuu herkkuja. Tiedän, että baariin päädytään ja kalorit tulee varmasti olemaan enemmän kuin salittuissa rajoissa. Jälleen siis pääsen maanantaina aloittamaan uudelleen.. Onneksi tässä kuussa ei enää sitten juhlia olekaan.
 
 
32359_426598430740701_1696264628_n_large
 
 
Välillä on vaikea ymmärtää itseäni, miksi alkoholi ja ruoka ovat niin olennainen osa juhlimista omalla kohdallani. Eikö sitä kivaa voisi pitää myös ilman morkkista? Vielä en ole siinä vaiheessa, että jättäisin juomiset vähemmälle, syömisiä toki yritän rajoittaa. Tosin tiedän, että ruokien puolesta huominen on vasta se vaikein.
 
Ade6jaacmaanbef_large
 
Kamppaileeko kukaan muu sosiaalisen elämän ja laihduttamisen välillä? Tämä vaatisi niin paljon enemmän itsekuria kuin mitä minulla tällä hetkellä on. Pakko myöntää, nautin juhlimisesta, ja vietän viimeistä opiskeluvuotta täällä, joten haluan nauttia näistä kuvioista vielä kun voin. Kamppailen ajatuksen kanssa, mitä haluan eniten. Todellakin tiedän, että syömällä oikein ja liikkumalla voin paljon paremmin sekä fyysisesti ja henkisesti, mutta pelkään jääväni jostain paitsi. Pitää yrittää löytää jonkinlainen kultainen keskitie tässä touhussa, vähentää juhlimista, ja jättää se vain erikoistilaisuuksiin. Hauskaa voi varmasti olla ilman övereitäkin!
 
Maanantaina pääsen jälleen salille, vihdoinkin! Odotan niin, että pääsen taas rääkkäämään itseäni. Ruokapuoli on siis edelleenkin mennyt ihan kivasti, olen syönyt kaikkea, mutta melko pieniä määriä päivässä, eikä mieliteot ole vaivanneet. Olo on ollut helppo, nyt vain tämä viikonloppu ja sen aiheuttamat seuraukset mietityttää.
 
Tällaista vatsaa ensi kesäksi haaveillessa... 
 
Tumblr_me9rx4ka401rpgbu6o1_500_large

1 kommentti:

  1. voi kyllä, sama fiilis. suosittelen juomaan pelkkää viinaa sokerittoman limsan tai mehun kanssa. itse en juo enää muuta kuin viinaa+kokis zero/pepsi max. ei tarvi juoda paljon, kun tulee hyvään humalaan ja taskumatti baariin.

    rahat säästyy, eikä kaloreita tuu hirmusesti! kunnon päivällinen ennen viihteelle lähtöä niin ei tuu herkkuihin sorruttua niin helposti ;)

    VastaaPoista