keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Liikuntoja

 
Tällä viikolla olen pitkästä aikaa päässyt niin sanottuun normaalirytmiin liikuntojen suhteen, ja viikon saldo tulee näyttämään varsin hyvältä, sen voin luvata jo tässä vaiheessa.
 
Tumblr_mev426il2w1s05fkao1_500_large
 
 
Maanantaina kävin tekemässä napakan alavartalotreenin salilla, ja ruuhkasta huolimatta sain ihan mukavan setin vedettyä. Ei selvästikään kannata mennä salille klo 17-18, jos ei pidä ihmispaljoudesta tai jonottamisesta...
 
Eilen, tiistaina, kävinkin uudessa Body Stepissä. On muuten hillittömän rankka ohjelma, etenkin circuit osio! Kyllä hiki irtosi, ja lopussa oli pakko jo himmailla. Edellisen päivän jalkatreeni verotti kyllä kyykkyjä, joten ensi kerralla ei steppiin jalat valmiiksi jumissa! Tosin tähän tiistaihin kuului aamulla myös pitkä 1,5h lenkki koiran kanssa, joten melko rankka päivä liikuntojen suhteen oli. Tuosta koiralenkistä voisi ajatella, että noin 1h on kunnollista lenkkeilyä, loppu aika kuluu sitten koiran kanssa leikkimiseen ja temppuiluun.
 
Tänään vuorossa on ylävartalon ohjelma kuntosalilla, ja loppuun vielä 15min intervallit crossarilla. En yhtään pidä noista intervalleista, mutta on parasta alkaa opetella, sillä ne toimii rasvanpoltossa mahtavasti!
 
 
Tumblr_mev4tgah8l1s05fdpo1_500_large
 
Torstaille on suunnitteilla spinning. Tämä tulee myös olemaan rankka, sillä edellisestä kerrasta on jo aikaa! Tästä huolimatta odotan tuntia jo nyt, sillä tällä tunnilla on mielettömän tsemppaava (ja hyväkroppainen!) ohjaaja.
 
Perjantain pääsen taas salille treenaamaan jalkoja. Tällä kertaa ajoitan treenin paremmin, jotta saan tehdä sen rauhassa.
 
Lauantaille on suunnitteilla joko lepo tai yläkroppa salilla, riippuen töistä. Jos lauantaina lepään, niin siirrän treenin sunnuntaille. Yläkroppapäivään kuuluu jälleen intervallit lopuksi. Pidempi lenkki on myös tarkoitus viikonloppuna tehdä.
 
429554_500742563291348_1842482306_n_large
 
Noita koiran kanssa tehtäviä lenkkejä en siis aina laske treenaamiseksi, sillä ne ovat yleensä palauttavia, ei sykettä kohottavia ja ''kunnollisia'' lenkkejä, vaan enemmänkin ulkoilua. Käydään kyllä koiran kanssa päivittäin 1-2h ulkona, mutta tähän kuuluu myös temppujen harjoittelua, haistelua, koirapuistoilua jne. mitkä ei käy minulle liikunnasta. Tämä selitys siis siksi, ettei eläinihmiset siellä toisella puolella ruutua säikähdä, että lenkitän koiraani vain kahdesti viikossa ;)
 
Miltäs vaikuttaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti