tiistai 18. joulukuuta 2012

Uuteen viikkoon

Viime viikko meni melko mallikkaasti. Yksi salikerta jäi välistä, mutta siitä en kanna huonoa omaatuntoa. Hyvin menneestä viikosta huolimatta paino nousee ja olo on turpea, miksi?!

Tumblr_mf741uvbmr1rxg347o1_250_large
 
 
 
Tiedän, että viikossa ei tapahdu ihmeitä, mutta ärsyttää silti. Olen koko syksyn edennyt laihdutuksen kannalta on-off -periaatteella, mikä lienee suurin ongelma. Niitä off -päiviä on vain ollut liikaa, minkä vuoksi tuloksia ei synny. Selkeällä sitoutumisella johonkin menetelmään saisin varmasti parempia tuloksia.
 
 
Tumblr_mdu1oxvgis1qc8v48o1_500_large
 
 
 
Pystyisin laihduttamaan nopeastikin syömättömyydellä ja hyvin pienillä kaloreilla, olen sitä kokeillutkin. Tuolla tavalla saadut tulokset eivät kuitenkaan ole olleet pysyviä, ja periaatteessa haluaisin oppia syömään ja liikkumaan oikein, siis tekemään elämäntapamuutoksen. En kuitenkaan uskalla syödä riittävästi, mikä kohdallani kostautuu herkästi ahmimisena ja näkyy painon nousuna.
 
 
Tumblr_mf0rf39b2v1rxg347o1_250_large
 
Olenkin alkanut harkita, että pitäisikö hankkia ammattilaiselta ohjeet tähän omaan projektiin? Joka tapauksessa tiedän, että en ole tyytyväinen näin ja jotain pitäisi tehdä. Näyttää myös siltä, että omin neuvoin en osaa jatkaa tästä eteenpäin, joten aika siirtyä eteenpäin?1 kommentti:

  1. Ravitsemussuunnittelijalla kannattaa käydä :) Itse buliimikkona tiedän ton off-vaiheen hyvin. Käyn itse ravitsemussuunnittelijalla ja sain kyllä ihan hyvän lähtökohdan miten syödä oikein. Kuntosalilla kannattaa vaan rohkeasti mennä juttelemaan niille ammatti-ihmisille. Kyllä hekin ravitsemuksesta tietävät! ;)

    Tsemppiä! Jään seurailemaan :)
    ♥ pikkulintu

    VastaaPoista