sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Sunday feelings

Miksi sunnuntaina on aina apea mieli? Tänäänkin tuntuu, etten millään jaksaisi nousta ylös ja alkaa toimia. Mikään ei innosta. Maa on valkea ja ulkona on kohtuullinen ilma, mutta aamulenkki ei nyt kiinnosta. Nautin tässä ensin aamiaisen ja sitten pitää tienkin suunnata ulos lenkkeilyttämään koira ja sen jälkeen muut velvollisuudet kutsuu.
Tumblr_mbn6uvbooa1qgst04o1_500_large

Eilinen meni rauhallisesti, en lähtenyt juhlimaan enempää vaan kävin syömässä maukkaan illallisen jälkiruokineen ja viineineen ja tulin kotiin nukkumaan. Onpas minusta tullut vanha ja väsynyt kun ei bilettäminenkään kiinnosta.

Tumblr_m1mceewzda1rpwpvao1_500_large

Eilisen illan melko raskaista syömisistä huolimatta aamupaino oli tänään 59,8kg, eli suunta on jälleen oikea. En yhtään tiedä mitä tänään aion syödä, jääkaappi huutaa tyhjyyttään. Ehkä löydän pakastimesta jotain syömiskelpoista, josta taikoa lämmintä ruokaa. Rahkaa jääkaapista sentäs löytyy, eli jotain smoothien tapaista varmasti pystyn loihtimaan. Huomenna sitten taas ruokakauppaan ja miettimään tulevan viikon syöminkejä. Olisiko antaa ideoita?

Tumblr_mcqpqjmabn1r4pr0no1_r1_500_large

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti