lauantai 3. marraskuuta 2012

Lauantai

Aamulenkki koiran kanssa tihkusateessa heitetty, tällä kertaa edettiin 1,5h. Koko matka ei kuitenkaan ole ns. varsinaista lenkkeilyä minulle, sillä pysähdyttiin esimerkiksi heittelemään palloa. Hyvin tuli joka tapauksessa ulkoiltua heikosta säästä huolimatta, ja väsynyt koira kiittää!
 
Illalla on luvassa pienimuotoista juhlintaa, tosin itse jätän alkoholin nauttimisen minimiin huomisten suunnitelmien vuoksi. Ruokaa aion kyllä nauttia hyvällä omallatunnolla, kerta sellaista on tarjolla. Aloitin aamuni jälleen smoothiella, tosin join vain muutaman kulauksen. Nyt paistan tonnikalamunakasta ja tomaattia lounaaksi ja ennen illallista syön ehkä vielä jotain pientä ja proteiinipitoista. Sitähän sanotaan, että ennen juhlaillallista kannattaa suosia päivän ruuissa proteiinia ja kasviksia, sillä yleensä näitä on sitten juhlaruoassa vähemmän, ja riittävä proteiinin saanti vähentää näläntunnetta ja voi näin ollen myös hillitä ruokahalua illalla.
 
Tonnikalamunakkaaseeni tulee purkillinen tonnikalaa vedessä ja kolme munaa sekä pitsamaustetta, pippuria, suolaa ja yrttejä. On muuten hyvää, kannattaa kokeilla! Tuosta annoksesta syön itse yleensä kahdesti, kun kylkeen heittää myös kasviksia.
 
Näin kuluu minun viikonloppu tällä kertaa, nauttikaa tekin vapaista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti