tiistai 13. marraskuuta 2012

Sotasuunnitelma!

Otin hetki sitten itsestäni kuvia tätä blogia varten, niitä kuuluisia aloituskuvia. Huhhuh, olipa muuten karmeaa katseltavaa! Jotenkin sitä tajuaa todellisuuden vasta kun on mustaa valkoisella, muuten pystyy huijaamaan itseään melko tehokkaasti, että ''en minä nyt niiin kamalalta näytä''. Noh, kyllä näytän! Palaan siis kuviin kun saan ne muokattua tunnistamattomiksi, pahoittelen jo etukäteen että ne ovat a) sisällöltään järkyttäviä b) laadultaan todella huonoja.
 
Tumblr_m76e36djky1r0xteho1_500_large
 
Kuvista tsemppaantuneena ajattelin tehdä loppu vuodelle sotasuunnitelman läskejä vastaan. Aikaa tässä on kuutisen viikkoa, joten tuloksia ehtii saamaan jos vain tekee duunia h*lvetin hyvin. Pääpaino on tästä eteenpäin entistä enemmän ruokavaliossa, sillä sehän minun suurin ongelmani on koko ajan ollut. Sallin itselleni 2 vapaampaa päivää, toinen näistä on työpaikan virkistysilta ja toinen kavereitten kanssa järjestettävät pikkujoulut. Muuten pysyn ruodussa niin arjet kuin pyhätkin! Noiden kahden päivän avulla varmasti jaksankin painaa hyvin tulosta. Joulukuu on muutenkin helpompi, kun olen töissä ja lepsuiluaikaa on vain vähän.
 
 
Tumblr_m96171m1oj1r1dj6ro1_500_large
 

Millainen suunnitelmani sitten on?
*Ensimmäiset neljä päivää lentoemäntädieetillä, alkaen tänään. Tiedän, ettei tämä ole ns. järkevää, mutta nyt todellakin tarvitsen sellaisen nesteenpoistokuurin, että pystyn taas katsomaan peiliin itkemättä.
*Edellisen päätyttyä, eli lauantaina, alkaa GFG- jakso, jonka ruokavaliota olenkin jo aiemmin esitellyt. Eli hyvää, ravintorikasta ruokaa, mutta kohtuullisilla annoksilla. GFG:tä jatkan kolme viikkoa, jonka jälkeen lisään jälleen energiamääriä.
*Tästä eteenpäin jatkan GFG:n kaltaisella ruokavaliolla siten, että sallin itselleni kastikkeen sekä salaattiin että lämpimään ruokaan, lisään aamupuuroon öljyä ja mahdollisesti saan syödä enemmän hiilihydraatteja.
 
66076319503932381_qis4y1ym_c_large
 
Kyse on siis kokonaisuudessaan joka tapauksessa melko lyhyestä jaksosta, ensi vuoteen käyn sitten uusien suunnitelmien kanssa, saatujen tuloksien mukaan. Tsemppi on tällä hetkellä todella kova, mutta kannustusta ja mahdollista haastekaveria kaipaan! Lupaan aina palata katsomaan aloituskuvia, kun tuntuu että sorrun. Nyt on pakko saada itseä niskasta kiinni ja kunnolla, tällä menolla oikeasti saan suunnitella uusia vaatteita koossa 40....
 
Tumblr_mcwoc5o4vo1rxg347o1_250_large
 
 
 
Tällaisissa tunnelmissa tänään! Palaan myöhemmin vielä tarkemmin sekä lentoemodieettiin, GFG:hen että kuviin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti