torstai 15. marraskuuta 2012

Lentoemäntädietti puolessa välissä!

Kaksi päivää takana, kaksi edessä! Yritin juuri lisätä aiemmin ottamani kuvat tänne, mutta maailma on minua vastaan, ja tekniset ongelmat estivät tämän. Blondi mikä blondi, ei auta kuin yrittää myöhemmin uudelleen.
 
20120414220410_fzypi_large
 
 
Eilinen meni iltaan asti ihan hyvin, kävin salilla ja olin koulussa sekä töissä, joten toimintaa riitti. Nukkumaan käydessä kuitenkin kaikki ruoka-asiat pyörivät päässä, ja oli hieman nälkäkin. Nukahtamisesta ei meinannut tulla mitään, ja syyksi epäilenkin vähäistä energiansaantia.
 
Tumblr_m99mxatiqe1rs6el8o1_250_large
 
 
Enää on kuitenkin vain tämä ja huominen päivä edessä, joten tsempillä jatketaan. Olen ylpeä, etten eilen sortunut mihinkään naposteluihin, vaikka kahden aikaa yöllä vielä datailin. Tietyllä tavalla tajusin, että eihän tässä ole mitään järkeä mennä näin pienillä kaloreilla, mutta jatkan tämän nyt loppuun, tuskin tähän neljän päivän kituuttamiseen kuolekaan! Odotan kuitenkin jo GFG:n suurempia energiamääriä, ja uskon, että alkuun ne ruokamäärät tuntuu valtavilta tämän pihistelyn jälkeen.
 
Tänään suunniteilla on spinning, jota ennen mahdollisesti nautin ylimääräisen ''aterian'' palautusjuoman muodossa, jotta vältyn pahalta ololta kesken treenin. Fiilis on kaikenkaikkiaan ihan ok, ja kohta pääsen jo tarkastelemaan kuinka hyvin nesteet tällä metodilla katosi!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti