tiistai 12. maaliskuuta 2013

Kevyt viikko.. mikä?

Jepjep, ei tullut kevyttä viikkoa tästäkään. Liikuntalista näyttää seuraavalle

Maanantai Aamulenkki 50min + kuntosali 1h
Tiistai Spinning 50min
Keskiviikko Bodystep+lihaskuntojumppa 45min
Torstai  Kuntosali 1h
Perjantai -
Lauantai Kuntosali 1h, pitkä kävelylenkki 1,5h
Sunnuntai Kuntosali 1h

Onko tämä liikaa? Kävelyt on palauttavia joka tapauksessa, mutta tuleehan tuota ihan reippaasti. Mikäs siinä jos vaan jaksaa - mutta jokainen varmaan tajuaa, että ihan pienillä ruokamäärillä ei tällaista settiä vedetä.

Tuplatreenipäivinä energiaa tulee ruoasta kevyesti 2100kcal, joka ei siis ole Liten ohjeitten mukaista. Esimerkiksi viime viikolla söin steppi-lihaskunto päivänä suunnilleen näin

Aamiainen
-kaurapuuro, 45g hiutaleita
-70g mansikka
-150g raejuusto
-kahvia

Lounas
(linjastolounas töissä)
-tonnikalalasagne
-reilusti vihreää salaatti, papuja, rkl siemeniä, kurkkua, tomaatti
-2 sämpylää, margariini
-kahvia

Välipala
-vähähiilarinen iso proteiinipatukka

-> treeni

-banaani

Päivällinen
-55g riisiä
-150g naudanjauheliha
-1rkl raejuustoa
-tomaattia, kesäkurpitsaa
-1rkl rypsiöljyä

Iltapala
-suklaapudding rasvattomaan maitoon
-100g vadelmia

Kaikki painot on raaka/kuivapainoja. Miltäs vaikuttaa? Itseä ruokamäärä kyllä ahdistaa, vaikka tiedän että syödä pitää jotta jaksaa..

5 kommenttia:

  1. Mun mielestä liikkua voi jos jaksaa, kunhan muistaa niitä lepopäiviä pitää :) Kävelylenkit kun ei tarvitse olla tappolenkkejä, vaan voi oikeasti RAUHASSA kävellä ja nauttia jolloin toimivat hienosti palauttavina :)

    Ruokavaliosta en oikein osaa sanoa, muuta kuin että mun silmään näyttää hyvältä :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pitäis kyllä osata aina välillä ottaa iisisti! Tottahan se on että kävely käy suht hyvä kuntoisella ihan palauttavasta liikunnasta, joten huolissaan ei tarvitse olla jos jaksaa. Jossain välissä se keventely kuitenkin tulee itselle ajankohtaiseksi ja teen sitten salilla pidempää sarjaa ja enempi aerobista - keho tykkää vaihtelusta :)

      Poista
  2. Moikka,
    Superdiettiä jäljellä vajaa kaksi viikkoa ja jatkoa pitäisi ajatella.
    Itse ajattelin liten in shape ohjelmaa kun rasvan tiristettävää olisi vielä :) Onko in shape rankka ohjelma?
    Fitfarmilla alkaa myös uusi ohjelma bikini challenge.
    Vaikeata valita mikä olisi itselle parempi ohjelma kun ei niistä oikein saa mitään tolkkua miten ne eroaa toisista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! En tietenkään osaa päättää sinun puolestasi mikä on hyvä ohjelma, etenkään kun et kerro sen enempää tavotteista/mitoista. Bikiniohjelman uskoisin olevan todella rankka, koska siinä tavoitteetkin on kovat.

      Liten In Shape on ollut minulle hyvä, ja olen siitä jonkin verran täällä kertonutkin. Ruoka-aineet on toki samantyyppisiä kuin Superissakin, mutta sitähän se bodyruoka on, ei se muutu vaikka kuka ohjeet antaisi. Kuntosaliohjelma on minulle oikein sopiva, tykkään selkeistä liikkeistä ja siitä että ohjelma on jaettu useampaan osaan, myös liikkeitten ohjeistukset on nettisivuilla hyvin. Syödä saa melko hyvin, hiilareita huomattavasti enemmän kuin SD:ssä. Liten In Shapehan on nimenomaan maltilliseen lihaskasvuun tähtäävä ohjelma, joten syödään kohtuullisen paljon ja reenataan kovaa. Jos haluaa pudottaa viimeisiä kiloja, niin siihenkin saa ohjeet miten muuttaa ruokavaliota/liikkumista. Normaalipainon tuntumassa olevalle tämä on todella jees, jos tahtoo muokata kehoa atleettisemmaksi. Minulle tästä jää varmasti monet asiat arkeen elämään, joista tärkeimpinä ruokarytmi ja annoskoot. Tsemppiä valintaan.

      Poista
    2. Kiitos :)
      Kyllä taidan seuraavaksi ohjelmaksi valita tuon Lite In Shapen. Olen normaalipainoinen ja haluan kroppaani kiinteämmäksi ja lihaksiakin voisi myös tulla lisää :)

      Poista