sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Lite & Gameplan

Jokunen viikko Lite -ohjelmaa takana. Ei jälleenkään ole mennyt aivan kuten pitäisi, siis onnistuneita päiviä on ollut, mutta aivan täydellisesti ohjeitten mukan on menty melko harvoin. Motivaatiota on saanut kaivella milloin mistäkin, ja jotenkin rankan SD:n jälkeen orientoituminen jatkuvaan syömisten tarkkailuun on ollut vaikeaa. Luulisi, että asiat toimisivat juuri päin vastoin, mutta ei niin ei.
 
Tumblr_mijg46i6ny1rw1hcno1_500_large_large

Paljon hyvää olen oppinut, kasviksia ja marjoja tulee joka päivä reippaasti, ruokarytmin merkityksen ymmärrän ja melkoisen hyvin sitä noudatankin. Herkkuja on mennyt hyvin kohtuullisesti jos ollenkaan. Mikä sitten mättää? Hedelmät ja leipä, sekä annoskoot toisinaan. Leipää en yksinkertaisesti enää uskalla kotiin ostaa - syön sen kerralla. Treenin jälkeiset banaanit on näköjään myös parempi jättää kauppaan, sillä houkutus syödä niitä liikaa on kohtuuttoman suuri.
 
 
Tumblr_mj14rawvai1s5rmpqo1_500_large
 
Maaliskuu on jo lähtenyt käyntiin, ja maanantaista alkaen kutsun omaa kuukauttani MahtiMaaliskuuksi. Kiitos My Project Me:n Jennielle termistä! Mitä se Mahtimaaliskuu sitten  tarkoittaa? Ruoka-asioiden kuntoon laittamista - jälleen kerran! Työtä on kuitenkin aiempaa vähemmän, johan minulla on hyvä runko olemassa. Käytännössä punnitsen ruokani tarkemmin, teen hyvää ruokaa josta nautin, lopetan napostelut ja vähennän hieman hiilareita Liten ohjeiden mukaan. Eli aamupuuro hieman kutistuu ja samoin lounaalla hiilarit. Jos tuntuu, ettei tulosta ala tulla niin tiputan lounaan hiilarit pois treenittömiltä päiviltä. Treenit pidän jokseenkin ennallaan, aerobista 3-4 kertaa viikossa, kuntosalia 4. Miltäs kuulostaa, lähteekö joku mukaan Mahtimaaliskuuhun?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti