maanantai 4. maaliskuuta 2013

Salipäivä, pyykkipäivä, kauppapäivä, koulupäivä...

Heissan maanantailaiset!

Otsikosta voikon päätellä että tänään on hulinaa tällä suunnalla ihan kiitettävästi. Noiden mainittujen lisäksi tänään piti olla myös aamulenkkipäivä, mutta lähes 30 pakkasastetta mittarissa sai minut toisiin ajatuksiin, tehdään siis aerobiset toisella kertaa ja mahdollisesti toisessa muodossa.
 
Tumblr_mj3eyyyfrh1qdh2x0o1_500_large
 
Lenkin sijasta kävin jo heti aamulla syöminkien jälkeen tempaisemassa kohtuullisen hyvin jalkajumpan kuntosalin puolella. Tässä hieman listaa liikkeistä ja muutamat painot:
 
Smith kyykky, kapea, 50kg
Pystyprässi, kapea, 165kg
Askelkyykkykävelyä, ei lisäpainoa
Lantionnostot, 32kg
 
Lisäksi vielä liikkeitä laitteissa etu- ja takareisille.
 
Eli ihan hyvä jumppa takana! Sarjoja teen liikkeestä riippuen 2-4 ja toistoja 10-20. Tuosta prässistä olen niiiiiin ylpeä, siis tuohonhan tulee vielä se kelkan paino lisäksi. Askelkyykkyihin esikerralla lisäpainot mukaan ja parempi keskittyminen, nyt tahtoi mennä muiden vahtaamiseksi.
 
Tumblr_mj3hs4rl8b1s7rfeto1_1280_large
 
Ruokalistalla tänään on broileria ja perunoita, illalla varmaankin jauhelihaa ja makaronia ketsupilla. Ostin taas tarjouksesta lisää jauhelihaa, vaikka alan jo kyllästyä siihen. Mitä muuta siitä voi tehdä kuin mössöä riisin tai makaronin kanssa tai lihapullia? Mielikuvitukseni on lomalla..
 
Tumblr_mj18cltcxn1s5e93to1_500_large
 
 
Nyt kuitenkin muihin hommiin, tsemppiä alkaneelle viikolle!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti