lauantai 9. maaliskuuta 2013

Rauhallinen vapaa vkl?

Aurinkoista lauantaita! Näillä leveysasteilla on tänään riittänytkin aurinkoa ja pakkasta. Kylmääkin kylmemmästä ilmasta huolimatta uhmasin kohtaloa ja lähdin aamupäivällä koiran kanssa reippaan tunnin lenkille ja seitsemisen kilometriä paineltiinkin menemään reilussa tunnissa.
 
Salille lähdön kanssa saikin sitten tänään tehdä aavistuksen verran enemmän töitä - ei nimittäin olisi yhtään huvittanut. Kävin kuitenkin tekemässä selkä-takareisi-pohkeet -ohjelman läpi. Intensiteetti ei kyllä ollut parhaasta päästä, osittain sen takia että jo salille mennessä mahassa kiersi ikävästi. Vatsaongelmia onkin viime aikoina riittänyt, enkä tiedä mitä niistä syyttää. Maitotuotteet, viljat, raa'at kasvikset, stressi? Kummasti turvottaa joka ilta ja näytän suunnilleen siltä että odottaisin kaksosia. Jippii. Nooh, hieman nihkeän saleilun jälkeen jäin vielä palauttelemaan kuntosalin infrapunasaunaan puoleksi tunniksi ja lukemaan lehtiä. Tulikin hyvään saumaan tuollainen rentoutuminen ihan vain oman itsen seurassa.
 
Arvon tässä vielä että lähtisinkö katsastamaan tänään paikallista yöelämää vai en. Mieli tekisi oikein kunnolla viihteelle alkoholin kanssa, mutta alkoholissa on paljon kaloreita, huomisen reenit jää sitten välistä, rahaa ei ole liikaa ja kouluhommiakin riittäisi. Mitä tehdä, viettää lauantai-ilta esseitä vääntäen pepsi max pullo kainalossa vai yökerhon lattiaa viinihuuruissa kuluttaen? En todellakaan vielä tiedä kumpi näistä vaihtoehdoista vie voiton, se jääköön vielä siis arvoitukseksi!
 
Terveellistä viikonloppua sille puolelle ruutua!

2 kommenttia:

  1. Minä kävin ainakin kuluttamassa baarin tanssilattiaa ihan vesi- ja limulasin kera :) Muut joivat kyllä varmaan munkin edestä mutta se ei mun tahtia kyllä hidastanut :) Oli ihan paras ilta! Lähden kyllä kuskiksi uudemmankin kerran. Mä en oo oikein sellanen alkoholin käyttäjä enää, että joisin vaan siks vaikka että "on lauantai". Pitää olla joku ihan oikee syy ja yleensä se juominen onkin sen takia aika spontaania kuten vaikka päätän vaa yhtäkkiä juhlia sitä että sain lopputyöni valmiiksi :) Ja se ei sitten katokkaan aikaa eikä päivää muutakun sen verran että pitää olla tietty vapaapäivä seuraavana päivänä :D Mut tänään oli kyllä superkiva herätä ilman päänsärkyä ja huonoa oloa! <3 Ei ole alkoholi tosiaan minun juttuni muutakun ruokajuomana ja yksittäisenä tyyliin saunajuomana :) Onhan sitä kiva juoda välillä muutakin kun vettä tai kahvia tai treenijuomia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni on kovin ristiriitainen suhde alkoholiin. Tiedän sen haitat ym. varsin hyvin ja väliin jääneet reenit harmittaa aina. Myös energia ja ohi syöminen huolettaa aina alkoholin kanssa. Toisaalta kuitenkin nautin siitä vapaasta fiiliksestä ja kavereitten kanssa juhlimisesta. Vietän viimeisiä opiskeluhetkiä ja jotenkin haluan ottaa tästä kaiken irti, välillä siihen kuuluu myös alkoholi. Yritän kuitenkin pysyä kohtuudessa ja tsemppailla tämän asian kanssa.

      Poista