perjantai 1. maaliskuuta 2013

Kulunutta viikkoa

Leivän puputtaja täällä hei! Kuuluuko leipä Liteen? No eihän se ihan tässä määrin kuulu! Ruokarytmit on tällä viikolla heittäneet volttia, mistä syystä kaikenlaiset himotukset ovat olleet valloillaan. Herkutellut en ole, mutta ylimääräistä leipää/banaania/pähkinää on toisinaan suuhun mennyt. Hiilarit syödyissä määrin aiheuttaa hillitöntä pöhötystä, yritän sitten vettä ja muuta nestettä tankkailla että en näyttäisi ihan darraiselta aina :D
 
Muuten homma etenee ihan kivasti. Jostain syystä en nyt saa tuosta ruokarytmistä kiinni, mutta liikunnat kulkee. Tämä viikko näyttää tältä:
 
Maanantai: sali
Tiistai: aamuaerobinen
Keskiviikko: pumppi
Torstai: sali
Perjantai: spinni
Lauantai: aamuaerobinen+sali
Sunnuntai: sali
 
Jep, jep, kyllä treenit kulkee! Ohjelma toimii, kokovartalojumi vaivaa juuri nyt ;)
 
Ruoan kanssa tarvitsisin jonkun ärjymään, että nyt nainen, 3kk kesään - teet vielä ihmeitä, kun nyt tsemppaat! Sinällään runko on kunnossa; aamulla puurot lisukkeineen, päivällä lämmintä ruokaa ja illlla rahkaa - vain välipala ja sen ajoittaminen liikuntojen suhteen sekä toinen lämmin ruoka teettävät ongelmia. Mutta ei auta muu kuin ottaa taas rahkat purkkiin ja suunnata kouluun - niinhän minä tein SD:kin aikana ja hyvin toimi, miksi ei nyt toimisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti