keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Pikakuulumiset

Huomenta! Kiirettä pukkaa näillä kulmilla, millään ei meinaa ehtiä kaikkea tarpeellista tekemään. Ensi viikolla tahti ei todellakaan helpota, mutta tulevalla viikolla pidänkin kevyen viikon salitreeneistä. Ihan jo aikataulullisista syistä. Käyn siis tekemässä ehkä 1-2 salitreeniä, jotka toteutan pienillä painoilla ja pidemmillä sarjoilla. Aerobista teen fiiliksen ja aikataulujen mukaan, mitään kovatehoista ei ole kuitenkaan tarkoitus harrastaa.
 
Viikko on sujunut melkoisen näppärästi tähän asti, herkkuhimotuksia on, on ja on, mutta eteen päin mennään - ilman mässyjä. Hieman olen hiilareita pienentänyt, mutta missään muussa ei näy muutosta paitsi nälässä ja ruokahaluissa. Malttia, malttia siis tarvitaan. Ostin eilen Fastin tuplasuklaa puddingia pahimpaan herkkuhimoon ja se on ihan ok - ei toki mitään Jacky vanukasta. Se ei ole yhtä makea kuin toffee pudding, mutta menettelee tuokin. Uutta valkosuklaa makua pitää päästä heti maistamaan kun se vain kaupan hyllyille saapuu tännekin korpeen!
 
Mutta nyt kouluun, tsemppiä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kannattaa sulattaa mustikoita/vadelmia ja sheikata niiden päälle (maks. huoneenlämpösten eli ei lämpimien marjojen!) tuo tuplasuklaa pudding jäähtymään jääkaappiin :) On aivan superhyvää silleen verrattuna pelkkään puddingii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä! Kokeiltu on ja etenkin vadelmien kanssa nomnom!

      Poista