lauantai 11. toukokuuta 2013

Pitkästä aikaa!

Hellou muruset! Pitkästä aikaa tuli bloggerkin avattua, joten ajattelin hieman päivittää kuulumisia. Vappu oli ja meni, silloin syötiin ja juotiin. Olin tarkoituksella päättänyt että silloin en katso syömisiä tai kaloreita ja painohan iloisesti pompsahti siitä reippaasti ylös. Vapaata elämää vietin siis kaksi päivää. Nyt on ruodussa oltu jo toista viikkoa, ja ihan hyvin etenee. Naposteluhimoja on aiempaa reilusti enemmän ja tuntuukin, että joka ilta napsin jotain ylimääräistä porkkanaa tai sokeritonta mehukeittoa. En tiedä kuinka paljon näillä on vaikutusta painooni, mutta totuus on se ettei paino tällä hetkellä laske laisinkaan. Tämä tietysti ahdistaa, mutta katsotaan mitä pt sanoo tilanteen päivityksestä parin viikon päästä, jolloin tarkastetaan kehon rasvat ja paino.
 
Ruokaohjelma on siis ennallaan, ja en jaksa uskoa, että ylimääräisten kasvisten syöminen minua lihottaa, joten ehkä ruokavaliossa on muuta fiksattavaa? Mitatkaan ei tunnu muuttuvan, joten silläkään ei pääse kehumaan. Vastustaako keho nyt vain muutosta ja pitää jaksaa painaa kaikesta huolimatta eteenpäin? Vai onko muutoksen aika?
 
Liikunta ei taaskaan tuota ongelmia, lepo sen sijaan ehkä hieman. En millään malttaisi pysyä poissa salilta tai lenkkipoluilta, joten salikertoja kertyy helposti viikkoon 4-5. Määrä saattaa olla liikaa. Tähän lisäksi sitten lenkkejä ja spinniä sen mukaan miten aikataulut antavat periksi. Hieman on aerobiset ryhmäliikuntatunnit jääneet välillä pois näiden pyhien ja töiden takia, joten ensi viikolla sitten sitäkin puolta enemmän.
 
Kesään onkin tullut uusia suunnitelmia. Eli lähden suorittamaan osan opintoihini liittyvästä harjoittelusta ulkomaille. Suuntaan Saksaan kesäkuun alussa ja palaan takaisin Suomeen viimeistään heinäkuun ekoina päivinä. Tämä tietenkin asettaa omat haasteensa liikkunnan ja ruokavalion suhteen. Olen päättänyt ottaa kuukauden rennosti, panostaa palautumiseen ja normaalin elämän elämiseen. Liikuntaa tulee kävelyn muodossa ja jotain voin jumppailla, mutta salille en tuon kuukauden aikana mene. Nyt keho tarvitsee hieman aikaa palautua, eikä kuukaudessa tehty työ voi täysin kadota. Pyrin reissussakin syömään suht säännöllisesti ja terveellisesti, enkä usko sen olevan erityisen suuri ongelma. Aika näyttää miten käy, joten nyt vielä muutama viikko aktiivista treenailua ja sitten ''lomalle''! Aurinkoisia kevätpäiviä lukijoille, yritän nyt päivitellä tännekin hieman enemmän!